Domaćinstvo 

Ima 30 proizvoda.
po stranici

Ovaj modni set je zapanjujuć. Sastoji se od praškova u boji s kojim možeš dekorirati i obojati svoju kosu. (boja se ispire) Dodatak su kovrče i druge stvari. Dob: 8+

28KM
Brzi pregled

Urnebesna igra u kojoj igrači pogađaju što je čitač pročitao. Da stvar bude kompliciranija, čitač u ustima ima umetak koji ga sprječava da rečenice pročita ispravno. Igra je za 2-5 igrača. Dob: 8+.

27KM
Brzi pregled

Šareni lavić zvečka je, a ujedno i treskajuća grickalica koja će se svidjeti vašem djetetu i zabaviti ga. Dimenzije: 22x16x8. Dob:0+.

5KM
Brzi pregled

Šareni medvjedić muzička je zvečka, a ujedno i treskajuća grickalica koja će se svidjeti vašem djetetu i zabaviti ga. Dimenzije: 22x17x8. Dob:0+.

5KM
Brzi pregled

Pritisni Mickeyev trbuščić kako bi zasvirala muzika. Ukoliko ga pritisneš za ručicu, čut ćeš još zabavnije trkačke melodije. Sadrži baterije: 3xLR44 (AG13)1.5 V. Dob: 12m+.

39KM
Brzi pregled

Upoznaj Bloopie, svoju novu prijateljicu za kupanje. Ona šprica vodu iz svojih usta i roni kada je pritisnes na trbuhu. One mogu čak i puhati mjehuriće, kada napraviš kupku s mjehurićima. Dob:18m+

28KM
Brzi pregled

Jastučić ukrasni. Sastav: 100% poliestersko vlakno.

15KM
Brzi pregled

Dječji sklopivi romobil. Maksimalna nosivost je 50 kg. Za djecu starosti 3 godine i više.

62KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 točka na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC kotači, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutarnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Moderan set za napraviti i kreirati elegantne dekoracije na noktima. Uključuje sve što trebaš za ukrašavanje noktiju pa čak i više od toga. Set sadrži jako puno dijelova, baš kao što je i prikazano na kutiji. Dob: 8+

28KM
Brzi pregled
Prikazano 1 - 12 od 30 proizvoda