Eponuda.ba
Moj profil

AOC Monitor 24'' AOC 24G2SPAE/BK Gaming 165Hz

319,00 KM
Genelec d.o.o.
MONITOR AOC 24G2SPAE Gaming 23.8" 1920 x 1080 Full HD (1080p) 165Hz IPS 300 cd/m2 1 ms 2xHDMI VGA VGA DP zvučnici. blackred
Brend:AOC
  • Genelec d.o.o.
    MONITOR AOC 24G2SPAE Gaming 23.8" 1920 x 1080 Full HD (1080p) 165Hz IPS 300 cd/m2 1 ms 2xHDMI VGA VGA DP zvučnici. black-red

AOC Monitor 24'' AOC 24G2SPAE/BK Gaming 165Hz

Trenutno najbolja ponuda:

319,00 KMu Genelec d.o.o.

Opis i karakteristike

Opis proizvoda:

AOC 24G2SPAE/BK je gejming monitor visokih performansi dizajniran za igrače koji odbijaju da naprave kompromis u pogledu udobnosti. Sa ekranom od 23,8" i brzinom osvježavanja od 165 Hz, ovaj monitor pruža glatke i fluidne vizuale, omogućavajući impresivno iskustvo igranja. IPS panel osigurava preciznu reprodukciju boja i široke uglove gledanja, dok Full HD rezolucija (1920 x 1080) pruža oštre i detaljne slike.

Jedna od istaknutih karakteristika 24G2SPAE/BK je njegovo malo kašnjenje ulaza, što minimizira kašnjenje između vaših radnji i odziva na ekranu, dajući vam konkurentsku prednost. Monitor takođe dolazi sa stereo zvučnicima od 2 W, koji isporučuju jasan i pristojan zvuk.

Monitor se može pohvaliti elegantnim crno-crvenim dizajnom, dodajući dašak stila bilo kojoj igrici. Opremljen je AMD FreeSync tehnologijom, koja eliminiše cepanje ekrana i mucanje, obezbeđujući glatku igru. Monitor takođe ima ekran bez treperenja i režim slabog plavog svetla, smanjujući naprezanje očiju tokom dugih sesija igranja.

Uz VESA kompatibilnost za montiranje, 24G2SPAE/BK se lako može montirati na zid ili stalak za ruke, omogućavajući optimalno postavljanje. Monitor nudi podešavanje nagiba od 5 do 23 stepena, pružajući prilagodljivo ergonomsko pozicioniranje.

Opcije povezivanja uključuju 2 HDMI porta, 1 VGA port i 1 DisplayPort, što vam omogućava da povežete različite uređaje kao što su konzole za igre, računari i laptopi. Monitor takođe ima opcije audio ulaza i izlaza za slušalice i mikrofone.

Sve u svemu, AOC 24G2SPAE/BK je pouzdan monitor za igre sa puno funkcija koji pruža izuzetne vizuelne performanse i udobnost za strastvene igrače.

Karakteristike
Osvežavanje
165 Hz
Odziv
1 ms
Rezolucija ekrana
1920 x 1080
Dijagonala ekrana (inch)
23.8
Tip panela
IPS
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:24jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

AOC 24G2SPAE/BK video test

Pregled monitora AOC 24 G2 SP: Savršen izbor za igrače i kreatore sadržaja

Da li igrate Valerian ili CS go ili slične igre? Možda ste samo zavisnik od visokog FPS-a i istovremeno kreator sadržaja. Da li crtate krznene stvari da biste nahranili svoje protiv zavisnosti? Pa, imam li monitor za tebe! AOC 24 G2 SP (ili SPae) je 150-100 IPS, 165Hz, 125% sRGB 1080p monitor. Da objasnim šta sve to znači.

Nenadmašna cena i prelepe boje

Cena ovog monitora je jednostavno nenadmašna. Poseduje IPS panel, što znači da su boje lepe i žive, a da nisu veštačke. Možete da koristite sRGB režim boja da biste dobili najtačnije boje. Prostor boja je prilično širok u ovom cenovnom rangu i lako možete videti razliku u rasponu boja između AOC 24 G2 SP i jeftinijeg AOC 24b1w1. Tačnost boje iz kutije je impresivna, ali bih ipak preporučio da pozajmite alat za kalibraciju boje monitora ako imate problema sa njim.

Visoka brzina osvežavanja za glatko igranje

Ekrani vrhunskih telefona i monitora dobijaju sve veće stope osvežavanja. Brzina osvežavanja od 165Hz AOC 24 G2 SP nije luda, ali je mnogo bolja od starih, dosadnih 60Hz, posebno ako igrate bilo koje eSports naslove ili igre uopšte. Čak i ako koristite računar u druge svrhe, veća brzina osvežavanja čini da sve deluje glatko. Pored toga, monitor ima G-Sinc, koji smanjuje brzinu kadrova na monitoru da bi se svaki kadar prikazao samo jednom umesto da se kadrovi ponavljaju. Ova funkcija smanjuje pojavu duhova u poređenju sa još skupljim monitorima.

Rezolucija i osvetljenost 1080p

Nedostatak ovog monitora je njegova rezolucija od 1080p. Međutim, ne mogu to da odbacim mirne savesti. Većina vrhunskih grafičkih kartica za igranje najprikladnije je za igranje igara od 1080p i to je najčešća rezolucija za PC monitore. Što se tiče osvetljenja, možda će doći do promene osvetljenosti u uglovima, ali to nije primetno lično nakon nekoliko minuta. Ukupna osvetljenost je dovoljno dobra osim ako ne planirate da je koristite u veoma svetloj prostoriji.

Karakteristike i povezivanje

AOC 24 G2 SP ima 3,5 mm priključak za slušalice bez skoro nikakvog šuma. Ima i ugrađene zvučnike koji nisu najbolji, ali s obzirom na cenu su prihvatljivi. Ako imate mali budžet, preporučio bih vam da nabavite neke audio postavke od Creative-a, jer njihovi zvučnici zvuče bolje od Logitech zvučnika u istom cenovnom rangu.

Monitor takođe ima 100x100 VESA nosač ako želite da koristite sopstveno postolje za monitor. Međutim, originalno postolje za monitor je prilično dobro i čak ima mesto za provođenje kablova. Obavezno koristite DisplayPort kabl umesto HDMI kabla za najbolje performanse.

Poslednje misli

Ovaj monitor ja lično koristim za kreiranje svojih video zapisa, i to je bila pažljiva kupovina nakon što sam isprobala druge monitore. Kao neko ko uživa u igranju igrica i kreiranju sadržaja na istom računaru, mogu reći da ako mi je dovoljno dobro da uređujem i bojim ispravne sirove snimke, onda je definitivno dovoljno dobro da i vi sami uređujete svoj sadržaj. Za svoju cenu, AOC 24 G2 SP nudi nenadmašnu kombinaciju karakteristika i performansi.

Pozitivne strane:

  • Nenadmašna cena
  • Prelepe i žive boje
  • Visoka brzina osvežavanja za glatko igranje
  • Prihvatljivi ugrađeni zvučnici
  • VESA opcija montiranja

Negativne strane:

  • 1080p rezolucija
  • Neke varijacije osvetljenosti u uglovima

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.