Eponuda.ba
Moj profil

Beko Ugr. Mikrovalna BMGB 20212 B

od 439,00 KM
Zapremina: 20lSnaga: 800 WGarancija: 2 godina/e
Brend:Beko

Beko Ugr. Mikrovalna BMGB 20212 B

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Beko mikrotalasna pećnica za ugradnju BMGB 20212 B

Iskusite brzo i efikasno zagrevanje i kuvanje vaših omiljenih jela uz snagu mikrotalasne pećnice od 800 W.

Dobijte savršenu hrskavu koricu na svojim jelima svaki put uz funkciju roštilja od 1000 W.

Pojednostavite pripremu raznih jela sa kapacitetom od 20 L i 8 automatskih programa.

Dizajn prilagođen korisniku, uključujući digitalni tajmer i jednostavne kontrole, čini korištenje mikrovalne pećnice intuitivnim.

Uživajte u dodatnim pogodnostima kao što su odmrzavanje težine, brzo pokretanje i zaključavanje za djecu za dodatnu sigurnost i udobnost u kuhinji.

Opis:

Beko mikrotalasna pećnica za ugradnju BMGB 20212 B je savršen izbor za svaku modernu kuhinju. Sa snagom mikrovalne pećnice od 800 W i dodatnih 1000 W snage roštilja, ova mikrovalna pećnica je idealna za brzu pripremu i dovršavanje vaših omiljenih jela. Sa kapacitetom od 20 L i pet nivoa snage, možete jednostavno prilagoditi način kuhanja prema vašim potrebama.

Opremljena sa osam automatskih programa, BEKO mikrotalasna pećnica vam omogućava da eksperimentišete sa različitim receptima bez ikakvih problema. Digitalni tajmer i funkcija brzog pokretanja čine kuhanje još lakšim, dok funkcija odmrzavanja težine pomaže vam da brzo pripremite sastojke za kuhanje.

Unutrašnjost pećnice je osvijetljena, što vam omogućava da uvijek imate jasan pogled na proces pripreme hrane. Sigurnost je također zagarantovana funkcijom zaključavanja za djecu, koja sprječava neovlaštenu upotrebu uređaja od strane mladih.

Uživajte u savršeno pripremljenim jelima uz BEKO ugradnu mikrotalasnu pećnicu. Otkrijte koliko jednostavna i brza priprema hrane može biti s ovim visokokvalitetnim aparatom. Dodajte ga u svoju kuhinju i podignite svoje kulinarsko iskustvo na viši nivo.

Beko Ugr. Mikrovalna BMGB 20212 B
Karakteristike
Snaga u W
800
Širina (u cm)
59.5
Visina (u cm)
38.8
Dubina (u cm)
40
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.