Eponuda.ba
Moj profil

Canyon CNE-N10GPS GPS navigacija

159,90 KM
BG-Elektronik
Predstavljamo Canyon GPS navigaciju 7 CNE-N10GPS S lakoćom upravljajte svojim putovanjima koristeći Canyon GPS Navigator CNE-N10GPS. Ako provodite puno vremena na putu, shvatite da oslanjanje na pametni telefon za navigaciju može biti daleko od idealnog. Ovaj pouzdani uređaj osigurava da ostanete povezani dok primate jasne upute, čineći vaše iskustvo vožnje sigurnim i ugodnim. Zapanjujući Display Opremljen živopisnim 7-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir, Canyon GPS Navigator stavlj
Brend:Canyon

Canyon CNE-N10GPS GPS navigacija

Trenutno najbolja ponuda:

159,90 KMu BG-Elektronik

Opis i karakteristike

Predstavljamo Canyon GPS navigaciju 7 CNE-N10GPS

S lakoćom upravljajte svojim putovanjima koristeći Canyon GPS Navigator CNE-N10GPS. Ako provodite puno vremena na putu, shvatite da oslanjanje na pametni telefon za navigaciju može biti daleko od idealnog. Ovaj pouzdani uređaj osigurava da ostanete povezani dok primate jasne upute, čineći vaše iskustvo vožnje sigurnim i ugodnim.

Zapanjujući Display

Opremljen živopisnim 7-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir, Canyon GPS Navigator stavlja navigaciju na dohvat ruke. Intuitivno sučelje omogućava brz pristup uputama i informacijama, poboljšavajući vaše putovanje na svakom koraku.

Napredne funkcije navigacije

Ovaj navigator nudi glasovno navođenje, što olakšava praćenje vaše rute bez potrebe da stalno gledate u ekran. Uz pomoć u traci i jednostavnu funkciju pretraživanja, pronalaženje puta nikada nije bilo lakše.

Dovoljan prostor za pohranu

Uz 8 GB interne memorije i namjenski slot za memorijsku karticu, možete preuzeti i pohraniti neprocjenjive regionalne baze podataka. Neka vam omiljene rute budu pri ruci, pojednostavljujući ponovljena putovanja i osiguravajući da imate pristup rutama koje volite.

Multifunkcionalni uređaj

Pokrećući Windows CE, ovaj uređaj služi i kao medijski plejer, omogućavajući vam da reprodukujete video zapise i MP3 dok putujete. Zabavite se tokom svojih putovanja, bilo da ste na dugom putovanju ili samo putujete na posao.

Snaga kada vam zatreba

Canyon GPS Navigator ima robusnu bateriju od 1500 mAh, dopunjenu adapterom za napajanje u automobilu, tako da nikada nećete morati da brinete da li ćete ostati bez struje u pokretu. Ostanite napunjeni i fokusirani na svoja putovanja.

Jednostavna instalacija

Naš paket uključuje čvrsti držač za montažu i držač usisne čaše za brzu i jednostavnu instalaciju. Podešavanje vašeg Canyon GPS navigatora je jednostavno, omogućavajući vam da krenete na put za tren oka.

Specifikacije proizvoda:
  • Zaslon: 7" kapacitivni ekran osjetljiv na dodir
  • Rezolucija: 800x480
  • Memorija: 256 MB RAM, 8 GB interne memorije
  • Operativni sistem: Windows CE
  • Baterija: 1500 mAh
  • Uključeno: adapter za struju za automobil, držač za montažu i držač vakuumske čaše
Obavezno za svakog putnika

Ne propustite ovaj osnovni uređaj dizajniran da poboljša vaše iskustvo putovanja. Bilo da se krećete kroz gradski saobraćaj ili istražujete otvorenu cestu, Canyon GPS Navigator CNE-N10GPS je pratilac za koji niste ni znali da vam treba!

Canyon Canyon CNE-N10GPS GPS navigacija
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.