Da biste mogli kupovati na našem sajtu morate se registrovati.

Proces registracije je veoma jednostavan i zahtjeva da unesete osnovne lične podatke. Nakon uspješne registracije na prijavljenu mail adresu dobićete korisničko ime i šifru koje morate unijeti u polje Prijava da biste mogli obavljati kupovinu.

Prilikom pregleda proizvoda, pored svakog artikla nalazi se taster kupi, na koji klikom dodajete taj artikal u vašu kopru. U svakom trenutku Vam je omogućeno da pogledate koje ste artikle odabrali za kupovinu, jednostavnim klikom na polje KOPRA.

Prije nego što završite sa procesom kupovine, potrebno je da uneste vaše podatke, način dostave, metod plaćanja.

Nakon što je vaša narudžba zaprimljena obratiće Vam se naš operater da bi ste potvrdili narudžbu.

Sve cijene na ovo sajtu su iskazane u KM sa uračunatim PDV-om. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne i ne podrazumijeva sa da su svi artilki u jednom trenutku dostpuni na našem lageru.

Akcijske cijene ne važe u slučaju plaćanja putem shopping bankovnih kartica na rate.

Zadržavamo pravo promjene cijena. Trenutnu raspoloživost možete provjeriti telefonskim pozivom ili putem e-maila [email protected]

Eponuda.ba garantuje kupcu privatnost i bezbjednost kod isporuke i plaćanja. Sve informacije su strogo čuvane i povjerljive.

Stranim državljanima omogućen je povrat PDV-a:

Potrebno je:

  • SL2 obrazac koji kupac dobija prilikom plaćanja robe u prodavnici u tri primjerka,

  • lična karta ili pasoš od kupca.

Prilikom kupovine robe, kupac plaća iznos u cjelosti, tj, sa pdv-om kupac je obavezan da prilikom prelaska granice tj. izlaska iz naše zemlje ovjeri SL2 obrazac na BiH carini.

Iznos računa za povrat PDV-a ne smije biti manji od 100 KM. U periodu 90 dana od kreiranja računa, kupac je dužan dostaviti jedan primjerak ovjerenog SL2 obrasca od strane BiH carine da bi ostvario uslove za povrat novca za cjelokupni iznos PDV-a.