Eponuda.ba
Moj profil

Daikin klima uređaj FTXC35D/RXC35D

1.400,00 KM
Telix
Kapacitet grijanja (kW) 4,00Kapacitet hlađenja (kW) 3,5Radni medijum: R32Garancija: 3 godineEnergetska efikasnost hlađenja A++Energetska efikasnost grijanja A+
Brend:Daikin

Daikin klima uređaj FTXC35D/RXC35D

Trenutno najbolja ponuda:

1.400,00 KMu Telix

Opis i karakteristike

Predstavljamo Daikin inverter FTXC35D/RXC35D 12000 BTU

Poboljšajte svoju unutrašnju klimu sa sofisticiranom Daikin inverterskom jedinicom za klimatizaciju FTXC35D/RXC35D, dizajniranom za optimalne performanse i udobnost. Ovaj elegantan i efikasan sistem hlađenja i grijanja neprimjetno spaja modernu tehnologiju sa korisničkim funkcijama.

Ključne karakteristike

Model Daikin FTXC35D/RXC35D prepun je napredne tehnologije kako bi osigurao ugodnu atmosferu u vašem domu ili poslovnom prostoru. Sa impresivnom ocjenom energetske klase A++ za hlađenje i A+ za grijanje, ova jedinica obećava i efikasnost i uštedu na vašim računima za energiju.

Moćne performanse

Sa nominalnim kapacitetom od 12000 BTU, jedinica može efikasno hladiti ili grijati prostore sa svojim kapacitetom grijanja od 4,00 kW i kapacitetom hlađenja od 3,50 kW. EER od 3,35 i COP od 3,76 dodatno pokazuju njegove mogućnosti u konverziji energije, dok SEER od 6,87 i SCOP od 4,28 obećavaju izuzetne sezonske performanse.

Tiha operacija šapatom

Uživajte u mirnom okruženju sa nivoom buke od čak 21 dB(A) u režimu hlađenja. Jedinica radi diskretno bez kompromisa u pogledu performansi, pružajući vam mir i udobnost bilo da radite ili se opuštate.

Raznovrsni temperaturni opseg

Ova jedinica radi u različitim uslovima, efikasno hlađenje između 10°C i 46°C i grejanje između 15°C i 20°C, što ga čini pouzdanim izborom za udobnost tokom cele godine.

Moderne karakteristike udobnosti

Daikin FTXC35D/RXC35D nudi više brzina ventilatora i automatsko podešavanje ventilatora koje vam osigurava potpunu kontrolu nad vašom unutrašnjom klimom. Turbo način rada nudi brzo hlađenje ili grijanje, dok tihi način rada osigurava minimalan nivo buke za vašu udobnost. Režim spavanja promoviše uštedu energije tokom noći, a funkcija ljuljanja omogućava laku cirkulaciju zraka.

Napredna kvaliteta zraka

Opremljen fotokatalitičkim filterom, FTXC35D/RXC35D pročišćava vazduh uklanjanjem štetnih zagađivača, omogućavajući vam da lakše dišete. Vanjska jedinica također ima antikorozivnu zaštitu, osiguravajući otpornost na elemente.

Elegantan dizajn

Kompaktne dimenzije unutrašnje jedinice (288 mm x 785 mm x 250 mm) i moderan izgled čine je nenametljivim dodatkom svakoj prostoriji. Sa težinom od samo 9,5 kg, lako se instalira bez žrtvovanja performansi.

Specifikacije
  • Model unutrašnje jedinice: FTXC35D
  • Model vanjske jedinice: RXC35D
  • Energetska klasa hlađenja: A++
  • Energetska klasa grijanja: A+
  • Instalacija cijevi (tečnost/plin): 6,35/9,52 mm
  • Maksimalna dužina cijevi: 20 m
  • Maksimalna visinska razlika: 15 m
  • Dužina punjenja: 7,5 m
  • Napajanje: 220V, 1 faza, 50 Hz
  • Garancija: 3 godine

Nadogradite svoju udobnost i energetsku efikasnost uz Daikin inverter FTXC35D/RXC35D – gdje inovativna tehnologija spaja udobnost, stil i performanse.

Daikin Daikin klima uređaj FTXC35D/RXC35D
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.