Plastelin set sa stolićem

1008-01250181

Novi proizvod

Plastelin set sa stolićem, 6 kutijica plastelina i modelima za izradu. Dimenzije: 42x13,5x42 cm. Dob 3+.

52KM

Plastelin set sa stolićem, 6 kutijica plastelina i modelima za izradu. Dimenzije: 42x13,5x42 cm. Dob 3+.

Povezani proizvodi

Proslavi svoj rođendan s Mickeyem! Ukoliko pritisneš njegovu ruku, čućeš pjesmu - Happy Birthday. Ugasi svijećice na njegovoj torti i čućeš aplauz. Sadrži baterije 3XLR44. Dob: 18m+

60KM
Brzi pregled

Ukrasi svoju kosu s prekrasnim tetovažama.

21KM
Brzi pregled

Amplifiers vozilo, vozač i ispaljivač za extreme akciju. 5 različitih vozila i vozača. Dob 4+.

16KM
Brzi pregled

Amplifiers vozilo, vozač i ispaljivač za extreme akciju. 5 različitih vozila i vozača. 2 kom u setu. Dob 4+.

27KM
Brzi pregled

Amplifiers set s rampom za extreme akciju. U setu se nalazi vozilo s figuricom vozača, ispaljivač i rampa za veći izazov. Dob 4+.

43KM
Brzi pregled

Stavi naše naočale i pokušaj nacrtati crtež toliko dobro da saigrači pogode što si nacrtao. Skini naočale i pogledaj koliko šašavo je crtež ispao! Sretno! Za 4-16 igrača. Dob: 7+.

23KM
Brzi pregled

Luda kaciga - društvena igra s kojom će te se jako nasmijati. Igrač stavlja na glavu kacigu sa vibracijama i zvukovnim efektima i mora u 1 min i 30 sekundi, odgovoriti na što više pitanja. Potrebne baterije 3xAAA (nisu uključene). Dob: 7+.

29KM
Brzi pregled

Divovsko uho - društvena igra u kojoj je cilj preko divovskog električno-zvučnog uha prenijeti razne poruke. Sadrži 3 baterije AAA/LR06. Dob: 5+

23KM
Brzi pregled

Mickey trkaća pista s dvije figurice u automobilima - Mickey i Pete. Uključuje također i 2 bacača i piste. Tko će pobijediti uz sve izazove i iznenađenja na putu? Uzmi svog igrača i kreni u utrku. Dob: 3+.

84KM
Brzi pregled

Bowie je preslatki psić koji je jako sretan kada te vidi, a kada ga držiš u ruci…tada će ti dati poljubac poput pravog psića. Nemoj ga ostavljati samog jer će on tada tražiti tvoju pažnju. Sadrži baterije: 3xLR6(AA)1.5V. Dob: 18m+.

80KM
Brzi pregled

Vezice za cipele s LED svjetlima i više različitih načina svjetljenja (trajno i isprekidano). Dob: 6+.

16KM
Brzi pregled

Igračka koja se automatski aktivira u dodiru s vodom ili ako nježno dodirnete senzor na tijelu igračke. Baterije 2x1.5V AG13/A76/LR44 uključene su u proizvod. Dob: 3+.

13KM
Brzi pregled

Moderan set za napraviti i kreirati elegantne dekoracije na noktima. Uključuje sve što trebaš za ukrašavanje noktiju pa čak i više od toga. Set sadrži jako puno dijelova, baš kao što je i prikazano na kutiji. Dob: 8+

28KM
Brzi pregled

Arias Adventures - interaktivni set s 3 različite vrste igranja i VR naočalama za 3D iskustvo. Dob: 3+.

50KM
Brzi pregled

Lutka Tynix s tajnim dnevnikom sakrivenim u Winx krilima kojeg je moguće otvoriti samo uz pomoć Winx čarolije - dodirom čarobnog štapića! Dob: 3+.

48KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutarnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 točka na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC kotači, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Dječji sklopivi romobil. Maksimalna nosivost je 50 kg. Za djecu starosti 3 godine i više.

62KM
Brzi pregled

Udomi ovu malu macu! Odvedi je u svoj dom, operi je, daj joj ime i pruži joj utočište i ljubav. Daj ovoj maloj maci lutalici svu brigu i ljubav koju zaslužuje. Dob: 3+

35KM
Brzi pregled

Šarmantan set za izradu sjajila za usne. Sastoji se od više dodataka kao i od 3 različite vrste sjajila za usne različitog okusa i mirisa. Dob: 8+

15KM
Brzi pregled

Jastučić ukrasni. Sastav: 100% poliestersko vlakno.

15KM
Brzi pregled

MR Slooou je tvoj novi zabavni prijatelj s kojim će sve biti jakoo usporenoo! Kada ga pritisneš za trbuščić, on će ponavljati ono što si ti rekao, ali jako jako usporeno…hahaha on je tako jako zabavan! Dob: 18m+

80KM
Brzi pregled

Upoznaj Ljamu Spitzy! Uvijek je gladna i proizvodi jako veliku buku dok žvače. Osim toga, ona uvijek podriguje i ako ju budeš uznemiravao i vukao za uši… ispljunut će vodu na tebe! Sadrži baterije 4xLR6 (AA) 1.5 V (uključene).

80KM
Brzi pregled

Motor na daljinsko upravljanje Cyklone 360. Futuristički dizajn motora. Sadrži LED svijetla i efekte promjene boja. Potrebne 4 AA baterije za autić i 2 AAA baterije za daljinski upravljač (nisu uključene). Dob: 8+.

42KM
Brzi pregled

Plišani Mickey Mouse koji se glasno smije kad mu stisneš ruku. Njegov smijeh je tako zarazan da ćeš se smijati s njim cijelo vrijeme! Visina cca 32 cm. Potrebne 3 baterije LR44 koje su uključene u pakiranje. Dob 18 mj +.

39KM
Brzi pregled

Upoznaj Bloopie, svoju novu prijateljicu za kupanje. Ona šprica vodu iz svojih usta i roni kada je pritisnes na trbuhu. One mogu čak i puhati mjehuriće, kada napraviš kupku s mjehurićima. Dob:18m+

28KM
Brzi pregled

Metalni kamion za prijevoz autića. Sorto. Dob: 3+

16KM
Brzi pregled

Tri šarene kocke za slaganje s dodatnim zabavnim prozorčićima i drugim oblicima na bočnim stranicama Dob: 12+ mj.

21KM
Brzi pregled

Pritisni Mickeyev trbuščić kako bi zasvirala muzika. Ukoliko ga pritisneš za ručicu, čut ćeš još zabavnije trkačke melodije. Sadrži baterije: 3xLR44 (AG13)1.5 V. Dob: 12m+.

39KM
Brzi pregled