PRIVJESAK FUZZBIE 6 CM SORTO

1008-0126391

Novi proizvod

Sorto 6 različitih privjesaka Fuzzbies. Nije moguće birati boju. Dob: 3+.

6KM

Sorto 6 različitih privjesaka Fuzzbies. Nije moguće birati boju. Dob: 3+.

Povezani proizvodi

Plastelin set izrada kolača s plastelinom i modelima za izradu kolačića. Dimenzije: 18x6x28 cm. Dob 3+.

9KM
Brzi pregled

Automobil 1:27 Jeep Wrangler Rubicon. Metalni automobil - replika stvarnog modela. Metalni s plastičnim dijelovima. Vrata automobila se mogu otvoriti. Izrađen s mnoštvom detalja. Nije moguće birati boju. Dob 3+.

25KM
Brzi pregled

Igr. Automobil 1:24 Audi R8. Metalni automobil - replika stvarnog modela. Metalni s plastičnim dijelovima. Vrata automobila se mogu otvoriti. Izrađen s mnoštvom detalja. Nije moguće birati boju. Dob 3+.

25KM
Brzi pregled

Winx sorto lutke iz serije 7. Lutka visina 26 cm sa 7 pokretnih zglobova. Lutka mjenja boju u dodiru s hladnom vodom. Dob 3+

27KM
Brzi pregled

Winx sorto lutke iz serije 7. Lutka visina 28 cm sa 7 pokretnih zglobova i češljem. Dob 3+

45KM
Brzi pregled

Ukrasi svoju kosu s prekrasnim tetovažama.

21KM
Brzi pregled

Mickey trkaća pista s dvije figurice u automobilima - Mickey i Pete. Uključuje također i 2 bacača i piste. Tko će pobijediti uz sve izazove i iznenađenja na putu? Uzmi svog igrača i kreni u utrku. Dob: 3+.

84KM
Brzi pregled

Igračka koja se automatski aktivira u dodiru s vodom ili ako nježno dodirnete senzor na tijelu igračke. Baterije 2x1.5V AG13/A76/LR44 uključene su u proizvod. Dob: 3+.

13KM
Brzi pregled

Moderan set za napraviti i kreirati elegantne dekoracije na noktima. Uključuje sve što trebaš za ukrašavanje noktiju pa čak i više od toga. Set sadrži jako puno dijelova, baš kao što je i prikazano na kutiji. Dob: 8+

28KM
Brzi pregled

Lutka Tynix s tajnim dnevnikom sakrivenim u Winx krilima kojeg je moguće otvoriti samo uz pomoć Winx čarolije - dodirom čarobnog štapića! Dob: 3+.

48KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutarnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 točka na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC kotači, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Role rastezljive na 4 veličine (27-30), mogućnost promjene sa 3 kotača na inline role, prilagodljiva unutrašnja cipela s indikatorom veličine. Prozirni PVC točkovi, sigurnosni sistem kopčanja, kočnica. Za djecu starosti 3 godine i više.

80KM
Brzi pregled

Dječji sklopivi romobil. Maksimalna nosivost je 50 kg. Za djecu starosti 3 godine i više.

62KM
Brzi pregled

Jastučić ukrasni. Sastav: 100% poliestersko vlakno.

15KM
Brzi pregled

Upoznaj Bloopie, svoju novu prijateljicu za kupanje. Ona šprica vodu iz svojih usta i roni kada je pritisnes na trbuhu. One mogu čak i puhati mjehuriće, kada napraviš kupku s mjehurićima. Dob:18m+

28KM
Brzi pregled

Pritisni Mickeyev trbuščić kako bi zasvirala muzika. Ukoliko ga pritisneš za ručicu, čut ćeš još zabavnije trkačke melodije. Sadrži baterije: 3xLR44 (AG13)1.5 V. Dob: 12m+.

39KM
Brzi pregled

Urnebesna igra u kojoj igrači pogađaju što je čitač pročitao. Da stvar bude kompliciranija, čitač u ustima ima umetak koji ga sprječava da rečenice pročita ispravno. Igra je za 2-5 igrača. Dob: 8+.

27KM
Brzi pregled

Ovaj modni set je zapanjujuć. Sastoji se od praškova u boji s kojim možeš dekorirati i obojati svoju kosu. (boja se ispire) Dodatak su kovrče i druge stvari. Dob: 8+

28KM
Brzi pregled