Eponuda.ba
Moj profil

Dji Mini 2 SE Fly More Combo NEW

999,00 KM
Univerzalno
DJI Mini 2 SE Fly More Combo CP.MA.00000784.01 Doživite svijet iz potpuno nove perspektive uz lagani i kompaktni DJI Mini 2 SE Fly More Combo. Težak manje od 249 g, ovaj dron je savršen za vaše avanture, dane na plaži i putovanja, omogućavajući vam da s lakoćom uhvatite svaki trenutak. Pojednostavljen i lak za upotrebu Od poletanja do snimanja zadivljujućih snimaka, svaka operacija sa DJI Mini 2 SE je pojednostavljena i laka za savladavanje. Također ima funkciju Povratak kući koja osigurava sig
Brend:Dji

Dji Mini 2 SE Fly More Combo NEW

Trenutno najbolja ponuda:

999,00 KMu Univerzalno

Opis i karakteristike

DJI Mini 2 SE Fly More Combo CP.MA.00000784.01

Doživite svijet iz potpuno nove perspektive uz lagani i kompaktni DJI Mini 2 SE Fly More Combo. Težak manje od 249 g, ovaj dron je savršen za vaše avanture, dane na plaži i putovanja, omogućavajući vam da s lakoćom uhvatite svaki trenutak.

Pojednostavljen i lak za upotrebu

Od poletanja do snimanja zadivljujućih snimaka, svaka operacija sa DJI Mini 2 SE je pojednostavljena i laka za savladavanje. Također ima funkciju Povratak kući koja osigurava siguran povratak u slučaju prazne baterije.

Prošireni opseg prijenosa

Sa nevjerovatnim dometom prijenosa videa do 10 km, korisnici mogu letjeti dalje i istraživati duže dok održavaju pouzdanu vezu. Nema ograničenja, samo beskrajne mogućnosti.

Inteligentni režimi

Aktivirajte QuickShots i druge nevjerovatne pametne funkcije sa samo nekoliko dodira za snimanje profesionalnih snimaka iz zraka bez napora. Neka vaša kreativnost uzleti s lakoćom.

Produženo vrijeme leta

Maksimalno vrijeme leta od 31 minuta nudi duže letove i više mogućnosti za istraživanje, snimanje fotografija koje oduzimaju dah ili jednostavno uživanje u letu uz dodatnu sigurnost i bezbrižnost.

Otpornost na vjetrove

DJI Mini 2 SE može da leti sa neverovatnom stabilnošću čak i u vetrovitim uslovima do 38km/h, što vam omogućava da letite i snimate snimke sa samopouzdanjem i pouzdanošću.

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

DJI Mini 2 SE Fly More Combo uključuje sve od standardne verzije, plus dvije dodatne pametne baterije za produženo vrijeme leta, torbu na ramenu za lak transport i još mnogo toga. Letite duže, letite udobnije.

Dji Mini 2 SE Fly More Combo NEW
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.