Eponuda.ba
Moj profil

Dyson Supersonic HD07 Nickel/Copper

869,00 KM
Univerzalno
Brend:Dyson

Dyson Supersonic HD07 Nickel/Copper

Trenutno najbolja ponuda:

869,00 KMu Univerzalno

Opis i karakteristike

Dyson Dyson Supersonic HD07 Nickel/Copper
Performanse
Broj brzina
3
Nega jonima
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:13nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Dyson Supersonic Nickel/Copper HD07 video test

Pregled Dyson Supersonic fena

Danas ću raspakovati i pregledati svoj Dyson Supersonic fen za kosu. Pa hajde da ga izvadimo iz kutije i pokazaću ti šta dobijaš za svoj novac.

Pakovanje i dizajn

Dyson Supersonic fen za kosu dolazi u elegantnoj kutiji u kojoj je posebna kutija gde su uredno uskladišteni nastavci. Sam fen ima jedinstven izgled koji ga izdvaja od tradicionalnih fenova za kosu. Odlučio sam se za prusku plavu i bakarnu boju i apsolutno mi se sviđa. Plava je bogata i živahna, a detalji od bakra dodaju dašak elegancije. Fen je težak i dobro izbalansiran, što ga čini udobnim za držanje bez naprezanja zgloba.

Karakteristike i funkcionalnost

Fen za kosu ima dva dugmeta na zadnjoj strani - jedno za podešavanje brzine, a drugo za podešavanje toplote. Na ručki se nalazi klizni prekidač za uključivanje i isključivanje, kao i dugme za hladan vazduh. Filter je pogodno sakriven na dnu ručke i može se lako otvoriti radi čišćenja. Supersonic dolazi sa kablom dužine 2,8 m, što je savršena dužina od utičnice do ogledala.

Dodaci

Fen se isporučuje sa pet magnetnih dodataka: koncentrator za stajling, dodatak za nežni vazduh, difuzor, češalj sa širokim zubima i novi Flyaway nastavak. Difuzor pomaže u smanjenju kovrdžanja i odličan je za kovrdžavu kosu ili za postizanje talasastog izgleda. Koncentrator za oblikovanje omogućava precizan protok vazduha i savršen je za sušenje kose na manjim delovima. Češalj sa širokim zubima je dizajniran za afro i teksturiranu kosu, dok je nežni nastavak za vazduh idealan za finu kosu i osetljivo vlasište. Moj omiljeni dodatak je Flyaway nastavak, koji klizi preko kose i minimizira elektrisanje, ostavljajući glatku i sjajnu završnicu.

Performanse

Supersonic ima tri podešavanja brzine i četiri podešavanja toplote. Iako ga retko menjam sa visokog podešavanja zbog jurnjava u žurbi, primetio sam da je manje vruć u poređenju sa drugim fenom za kosu, ali ipak uspeva da brzo osuši kosu. V9 direktni motor stvara mlazove vazduha pod visokim pritiskom za brzo sušenje, čineći ga snažnijim i efikasnijim od ostalih sušara. Pored toga, Supersonic je tiši od mog prethodnog fena za kosu.

Prednosti:

  • Jedinstven i moderan dizajn
  • Dobro izbalansiran i udoban za držanje
  • Magnetni priključci za lako prebacivanje
  • Efikasno sušenje sa manje toplote
  • Minimizira elektricitet kose za profesionalnu završnicu

Mane:

  • Skup u poređenju sa drugim fenom za kosu
  • Ograničena dostupnost plave boje
  • Nisu svi prilozi možda potrebni svima
  • Možda nije pogodan za veoma gustu ili dugu kosu

U zaključku, Dyson Supersonic fen za kosu je proizvod visokog kvaliteta koji pruža efikasno sušenje i profesionalne rezultate. Uprkos visokoj ceni, investicija je vredna toga s obzirom na ušteđeno vreme i poboljšano stanje moje kose. Flyaway dodatak daje kosi izgled kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Toplo preporučujem Dyson Supersonic svima koji žele da unaprede svoje iskustvo sušenja kose.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.