Eponuda.ba
Moj profil

Einhell Mješalica za boju i malter TC-MX 1200 E

od 169,00 KM
Einhell Mješalica za boju i malter TCMX 1200 E je kvalitetna i snažna električna mješalica čija se brzina rada može optimalno prilagoditi konzistenciji materijala koji se miješa. Uključena je jedna osovina za miješanje maltera ( 100mm).Pročitaj više
Brend:Einhell

Einhell Mješalica za boju i malter TC-MX 1200 E

Opis i karakteristike

Einhell mešalnik za boje u malto TC-MX 1200 E 4258545

Nadogradite svoju kutiju sa alatima pomoću Einhell mešalnika za boje u malto TC-MX 1200 E 4258545 i učinite svoje zadatke mešanja lakšim i bržim. Ovaj moćni alat za miješanje ima motor od 1200 W, sposoban za rukovanje velikim brojem materijala, od boja do maltera. Sa svojom elektronskom kontrolom brzine, lako možete podesiti intenzitet miješanja prema materijalu s kojim radite, osiguravajući precizne i efikasne rezultate.

Ergonomski optimizirane ručke pružaju udobno rukovanje bez napora, smanjujući umor i povećavajući produktivnost. Napravljen da traje, ovaj robusni mikser dolazi sa držačem M14, koji garantuje stabilnost i izdržljivost čak i tokom intenzivne upotrebe. Osim toga, dolazi u kompletu sa mješačem za malter od 100 mm koji je spreman za upotrebu odmah iz kutije, što vam omogućava da odmah počnete s radom.

Registrujte svoj novi Einhell uređaj u roku od 30 dana od kupovine i uživajte u produženoj 3-godišnje Einhell garancije. Iskoristite prednosti ovog moćnog i pouzdanog mešalnika za boju u maltu da biste olakšali i ubrzali svoj rad.

Einhell Mješalica za boju i malter TC-MX 1200 E
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Mešači i mikseri za farbu i lepkove
Brend

Mješalice za boje i ljepila istog cjenovnog ranga

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.