Eponuda.ba
Moj profil

Elit Rešo DKP-1

59,90 KM
Hitponuda.ba
Rešo Elit DKP1Snaga 2500 W (1500+1000W)Ploče od lijevanog željezaKontrola temperatureOn/Off indikatorska lampicaPročitaj više
Brend:Elit

Elit Rešo DKP-1

Trenutno najbolja ponuda:

59,90 KMu Hitponuda.ba

Opis i karakteristike

Elit prijenosno električno kuhalo DKP-1

Iskusite praktičnost i svestranost Elit prijenosnog električnog štednjaka DKP-1. Sa svojim snažnim dvostrukim pločama za grijanje od 2500 W, ovaj štednjak vam omogućava brzo zagrijavanje i pripremu jela.

Dvostruke ploče za fleksibilno kuhanje

Ovaj štednjak ima dvije ploče, jednu veću ploču od 185 mm i jednu manju ploču od 155 mm, što vam daje fleksibilnost da istovremeno kuhate različita jela.

Kontrola temperature

Sa svojom intuitivnom kontrolom temperature i indikatorskom lampicom za uključivanje/isključivanje, ovaj štednjak nudi jednostavan rad i omogućava vam da prilagodite toplinu prema vašim potrebama kuhanja.

Izdržljiv i stabilan

Ploče od livenog gvožđa obezbeđuju izdržljivost i stabilnost, dok inovativni dizajn sprečava promenu boje i pucanje prstenova oko ploča.

Kompaktan dizajn

S dimenzijama 49x23,5x5,2cm, ovaj prijenosni električni štednjak je idealan za male prostore, vikend odmore ili kao dodatna pomoć u kuhinji.

Električni štednjak Elit DKP-1 je savršen izbor za one koji traže pouzdan i efikasan način pripreme hrane. Sa svojom snagom od 2500 W, ovaj aparat omogućava brzo i jednostavno kuhanje, bilo da se radi o jutarnjoj kafi ili večernjem obroku. Dva tanjira različite veličine nude praktičnost kuhanja više jela odjednom, što je posebno praktično kada zabavljate goste.

Jednostavna kontrola temperature i indikatorska lampica čine korištenje ovog štednjaka jednostavnim, dok visokokvalitetne ploče od livenog gvožđa obećavaju dugovečnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Inovativni dizajn sa podignutom pločom ne samo da štedi energiju, već i štiti štednjak od oštećenja.

Kompaktne dimenzije ovog modela čine ga idealnim za male kuhinje ili kao dodatak postojećim kuhinjskim aparatima. Bilo da ga koristite kod kuće ili u kući za odmor, ELIT DKP-1 će se savršeno uklopiti i zadovoljiti sve vaše potrebe za kuvanjem.

Doživite kvalitetu i praktičnost prijenosnog električnog štednjaka Elit DKP-1 i učinite pripremu obroka brzom i jednostavnom. Naručite svoj još danas i otkrijte novu dimenziju kuhanja!

Elit Rešo DKP-1
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.