Eponuda.ba
Moj profil

Western Digital Hard disk 3,5", 1TB, Caviar Purple, pog. za video nadzor - WD10PURZ

od 90,00 KM
Western Digital Hard disk 3.5", 1TB, Caviar Purple, pog. za video nadzor - WD10PURZ Opis proizvoda: Western Digital Hard disk 3,5" je interni hard disk velikog kapaciteta dizajniran za sisteme video nadzora. Sa kapacitetom od 1 TB, pruža dovoljno prostora za pohranjivanje vaših video snimaka. Caviar Purple serija je posebno optimizirana za aplikacije za nadzor, nude pouzdane performanse i poboljšanu kompatibilnost. Tehničke specifikacije: Proširite svoje mogućnosti video nadzora sa Western Digi

Western Digital Hard disk 3,5", 1TB, Caviar Purple, pog. za video nadzor - WD10PURZ

Opis i karakteristike

Western Digital Hard disk 3.5", 1TB, Caviar Purple, pog. za video nadzor - WD10PURZ

Opis proizvoda:

Western Digital Hard disk 3,5" je interni hard disk velikog kapaciteta dizajniran za sisteme video nadzora. Sa kapacitetom od 1 TB, pruža dovoljno prostora za pohranjivanje vaših video snimaka. Caviar Purple serija je posebno optimizirana za aplikacije za nadzor, nude pouzdane performanse i poboljšanu kompatibilnost.

Tehničke specifikacije:

Savjet: Interni
Format: 3,5"
Konekcija: SATA III
Kapacitet: 1 TB
Broj obrta: Intellipower
pufer: 64 MB

Proširite svoje mogućnosti video nadzora sa Western Digital Hard diskom 3,5". Njegove pouzdane performanse i veliki kapacitet skladištenja čine ga idealnim izborom za kontinuirano snimanje i dugotrajno skladištenje u sigurnosnim sistemima. SATA III sučelje osigurava velike brzine prijenosa podataka, dok Bafer od 64 MB poboljšava efikasnost pristupa podacima Sa serijom Caviar Purple, možete vjerovati da su vaši snimci s nadzora sigurno pohranjeni i lako dostupni kada je to potrebno.

Western Digital Western Digital Hard disk 3,5", 1TB, Caviar Purple, pog. za video nadzor - WD10PURZ
Karakteristike
Broj obrtaja (RPM)
5400
Kapacitet (GB)
1000
Format
3.5"

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.