Eponuda.ba
Moj profil

Hp MFP Laser 137fnw

od 419,00 KM
Printer HP MFP LaserJet 137fnw printer/scan/copy/fax 20str/min. 1200x1200. ADF. USB+LAN+WiFI 4ZB84A Toner 106A (W1106A) Garancija: 12 mjeseci
Brend:Hp

Hp MFP Laser 137fnw

Opis i karakteristike

Printer HP MFP LaserJet 137fnw printer/scan/copy/fax 20str/min. 1200x1200. ADF. USB+LAN+WiFI 4ZB84A Toner 106A (W1106A) Garancija: 12 mjeseci
HP MFP Laser 137fnw
Karakteristike
Tipovi proizvoda
All-in-one
Format
A4
Wi-Fi
LAN
Format
A4
Boja štampe
Mono
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

1:25nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Hp 4zb84a video test

U današnjem pregledu štampača, bacićemo pogled na HP Laser MFP 137 fnw, monofunkcionalni laserski štampač. HP Laser MFP 137 fnw donosi all-in-one funkcionalnost, uključujući štampanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksa, što povećava produktivnost bilo koje kancelarije.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog štampača je ležište za papir od 150 listova i automatski ulagač dokumenata od 40 listova. Ovo olakšava skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica, štedeći vam vreme i trud. Brzine štampanja i kopiranja do 20 stranica u minuti obezbeđuju efikasan radni tok. Štampač takođe nudi rezoluciju skeniranja do 600 x 600 dpi, pružajući jasna i oštra skeniranja.

Opcije povezivanja su ogromne, uz USB, mrežu i bežičnu kompatibilnost. Ovo vam omogućava da lako povežete štampač sa svojim uređajima i upravljate poslovima sa bilo kog mesta u kancelariji. Štampač takođe podržava mobilne aplikacije kao što su Google Cloud Print i Apple AirPrint, što ga čini još pogodnijim za štampanje u pokretu.

HP Laser MFP 137 fnw ima dvoredni LCD ekran i tastaturu, koja pruža interfejs prilagođen korisniku za laku navigaciju i podešavanje podešavanja. Procesor od 600 MHz i 128 MB interne RAM memorije obezbeđuju nesmetan rad i brzu obradu zadataka za štampanje.

Pored svojih impresivnih performansi, HP Laser MFP 137 fnw je takođe isplativ. Štampač dolazi sa 500 stranica početnog tonera, što vam pomaže da uštedite na tekućim troškovima. Sa svojim pouzdanim performansama i izdržljivom konstrukcijom, ovaj štampač je napravljen da traje.

Sve u svemu, HP Laser MFP 137 fnw je potpuno opremljen laserski štampač koji nudi odličnu funkcionalnost po pristupačnoj ceni. Sa svojim all-in-one mogućnostima, velikom brzinom štampanja i praktičnim opcijama povezivanja, on je savršeno rešenje za svaku kancelariju kojoj je potreban pouzdan i efikasan štampač.

Pozitivne strane:

  • All-in-one funkcionalnost
  • Velike brzine štampanja i kopiranja
  • Pogodne opcije bežičnog i mobilnog štampanja
  • User-friendly interfejs
  • Isplativo sa uključenim početnim tonerom

Negativne strane:

  • Nema pomena automatskog dvostranog štampanja
  • Nema informacija o mrežnim bezbednosnim funkcijama
  • Ograničen kapacitet papira u poređenju sa nekim drugim modelima

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.