Eponuda.ba
Moj profil

Lg Kombinovani frižider GBV7280DPY

1.449,90 KM
BG-Elektronik
Napredna tehnologija hlađenja za savršenu svežinu Doživite optimalnu svježinu bez muke oko nakupljanja leda uz LG GBV7280DPY frižider. Ovaj samostalni frižider sa donjim zamrzivačem ima tehnologiju Total No Frost, koja osigurava savršeno očuvanje vaše hrane. Pametni inverter kompresor osigurava visoku energetsku efikasnost i tih rad, dok inovativne funkcije kao što su Door Cooling+ i bočno LED osvjetljenje garantiraju ravnomjerno hlađenje i odličnu vidljivost unutar frižidera. Pouzdanost i dugo
Brend:Lg

Lg Kombinovani frižider GBV7280DPY

Trenutno najbolja ponuda:

1.449,90 KMu BG-Elektronik

Opis i karakteristike

Napredna tehnologija hlađenja za savršenu svežinu

Doživite optimalnu svježinu bez muke oko nakupljanja leda uz LG GBV7280DPY frižider. Ovaj samostalni frižider sa donjim zamrzivačem ima tehnologiju Total No Frost, koja osigurava savršeno očuvanje vaše hrane. Pametni inverter kompresor osigurava visoku energetsku efikasnost i tih rad, dok inovativne funkcije kao što su Door Cooling+ i bočno LED osvjetljenje garantiraju ravnomjerno hlađenje i odličnu vidljivost unutar frižidera.

Pouzdanost i dugovečnost uz pametne funkcije

Ovaj frižider je opremljen naprednim tehnološkim rešenjima za vrhunsku pouzdanost i izdržljivost. Nudi 10-godišnju garanciju na kompresor, sistem MultiAir Flow za ravnomjerno raspoređenu temperaturu, digitalne senzore za preciznu kontrolu temperature i niz pametnih funkcija za brzo hlađenje i zamrzavanje, Eco način rada i alarm za vrata.

Prilagođen svakodnevnim potrebama

Sa ukupnim neto kapacitetom od 387 litara, ovaj frižider pruža dovoljno prostora za čuvanje hrane. Funkcije kao što su FreshBalancer™ i Moist Balance Crisper osiguravaju optimalnu vlažnost za voće i povrće, dok preklopna polica u dva koraka omogućava fleksibilno upravljanje prostorom. Funkcija Child Lock dodaje dodatni nivo sigurnosti, čineći ovaj frižider savršenim izborom za porodice.

karakteristike:
  • Tehnologija hlađenja: Total No Frost
  • Energetska klasa: D
  • Zapremina frižidera: 277 litara
  • Zapremina zamrzivača: 110 litara
  • Ukupna neto zapremina: 387 litara
  • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h
  • Nivo buke: 35 dB
  • Boja: Siva
  • Dimenzije: 59,5 x 203,0 x 68 cm
  • Težina: Neto težina 78 kg, Bruto težina 81 kg
Lg LG Kombinovani frižider GBV7280DPY
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.