Eponuda.ba
Moj profil

Lg TV OLED55B42LA

1.999,00 KM
Hitponuda.ba
Otkrijte LG OLED55B42LA: 55-inčni 4K UHD Smart TV Poboljšajte svoje iskustvo gledanja uz LG OLED55B42LA, zadivljujući 4K Ultra HD televizor od 55 inča koji kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom. Uronite u svijet živih boja, dubokih kontrasta i realističnih detalja, zahvaljujući njegovom inovativnom OLED ekranu i vrhunskim mogućnostima obrade. Zapanjujući vizuelni kvalitet Ekran LG OLED55B42LA nudi vizuelne prikaze koji oduzimaju dah sa rezolucijom od 4K Ultra HD (3,840
Brend:Lg

Lg TV OLED55B42LA

Trenutno najbolja ponuda:

1.999,00 KMu Hitponuda.ba

Opis i karakteristike

Otkrijte LG OLED55B42LA: 55-inčni 4K UHD Smart TV

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja uz LG OLED55B42LA, zadivljujući 4K Ultra HD televizor od 55 inča koji kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom. Uronite u svijet živih boja, dubokih kontrasta i realističnih detalja, zahvaljujući njegovom inovativnom OLED ekranu i vrhunskim mogućnostima obrade.

Zapanjujući vizuelni kvalitet

Ekran LG OLED55B42LA nudi vizuelne prikaze koji oduzimaju dah sa rezolucijom od 4K Ultra HD (3,840 x 2,160) i brzinom osvježavanja od 120Hz, osiguravajući glatko kretanje i izuzetnu jasnoću. Uživajte u punom spektru boja uz NativeWide Color Gamut i OLED Color, oživljavajući svaku scenu uz neusporedivu živost.

Napredna obrada slike

Pokreće ga napredni 8 AI procesor 4K, ovaj televizor pruža izvanredno povećanje slike kroz AI Super Upscaling i AI Genre Selection. Doživite sadržaj kakav je zamišljen za gledanje uz HDR podršku (Dolby Vision, HDR10, HLG) i način rada FilmMaker, koji vam omogućava da gledate filmove u njihovom originalnom obliku bez izmjena.

Iskustvo igranja bez premca

Igračima će se svidjeti LG OLED55B42LA zbog njegove kompatibilnosti sa GSync (NVIDIA) i FreeSync (AMD) tehnologijama, osiguravajući besprijekorno i fluidno iskustvo igranja. Uživajte u svim svojim omiljenim igrama sa zadivljujućim detaljima sa 4K120fps i funkcijama kao što su ALLM (Auto Low Latency Mode) i VRR (Variable Refresh Rate) kako biste poboljšali svoju konkurentsku prednost.

Pametne karakteristike i povezivanje

Sa webOS 24 operativnim sistemom, LG OLED55B42LA nudi niz pametnih funkcija, uključujući prepoznavanje glasa, Magic Remote i integraciju sa Apple AirPlay 2. Krećite se bez napora i pristupite opsežnoj biblioteci aplikacija i usluga striminga dok uživate u opcijama za više prikaza i porodične postavke.

Imerzivno audio iskustvo

Audio sistem se može pohvaliti snažnom snagom od 20 W sa podrškom za Dolby Atmos, pružajući impresivno iskustvo slušanja. AI Sound Pro tehnologija oživljava virtuelni 9.1.2 kanalni zvuk, dok AI Acoustic Tuning osigurava da je kvalitet zvuka optimiziran za vaš prostor. Osim toga, s Bluetooth Surround Ready mogućnostima, možete lako postaviti doživljaj surround zvuka.

Opcije povezivanja

LG OLED55B42LA nudi svestrano povezivanje sa 4 HDMI ulaza (podržava 4K 120Hz, eARC, VRR), 2 USB porta, WiFi 5 i Bluetooth 5.1. Ostanite povezani uz besprijekoran pristup vanjskim uređajima i streaming uslugama.

Dimenzije proizvoda i energetska efikasnost

Sa kompaktnim dimenzijama od 1.228 x 708 x 45,9 mm bez postolja, ovaj televizor je savršen za svaki prostor. Teži samo 14,3 kg, lako se instalira. Energetski učinkovit dizajn osigurava potrošnju energije u stanju pripravnosti manju od 0,5 W, što ga čini pametnim izborom za okoliš.

Uključena dodatna oprema

LG OLED55B42LA dolazi opremljen inovativnim Magic Remote MR24, koji uključuje NFC funkcionalnost za dodatnu udobnost. Baterije za daljinski upravljač i kabl za napajanje su takođe uključeni, što osigurava da ste spremni da uživate u novom TV-u odmah iz kutije.

Preobrazite svoju kućnu zabavu uz LG OLED55B42LA 55-inčni OLED TV—gdje zadivljujući vizuelni prikazi susreću vrhunski zvuk i pametnu tehnologiju za nenadmašno iskustvo gledanja.

Lg TV OLED55B42LA
Karakteristike
Wi-Fi
Smart TV
Tehnologija ekrana
OLED
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.