Eponuda.ba
Moj profil

Logitech Slušalice H340 USB

od 61,00 KM
Overear, Žičane, Priključak: USB, dužina kabla 1.8m, Frekvencijski raspon 20Hz to 20kHz, Osjetljivost 115dB +/3dB dB, Frekvencijski raspon mikrofona 100Hz to 6,500Hz, Osjetljivost mikrofona 42dBV/PA +/ 3dB dB,
Brend:Logitech

Logitech Slušalice H340 USB

Opis i karakteristike

Overear, Žičane, Priključak: USB, dužina kabla 1.8m, Frekvencijski raspon 20Hz to 20kHz, Osjetljivost 115dB +/3dB dB, Frekvencijski raspon mikrofona 100Hz to 6,500Hz, Osjetljivost mikrofona 42dBV/PA +/ 3dB dB,
Logitech Logitech Slušalice H340 USB
Karakteristike
Mikrofon
Povezivanje
USB

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:28avg 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech h340 video test

Logitech H 340 Pregled: Kristalno jasan zvuk i udobno pristajanje

Dobrodošli nazad u još jedan video! Danas moram da pregledam Logitech H 340 slušalice. Logitech H 340 su plug and plai USB slušalice koje nude jasan digitalni stereo zvuk i mikrofon za poništavanje buke. Bez obzira da li koristite Vindovs ili Mac, ove slušalice se lako podešavaju – jednostavno ih priključite i počnite da uživate u kristalno čistom zvuku.

Jedna od istaknutih karakteristika ovih slušalica je podesiva traka za glavu, koja vam omogućava da pronađete savršeno pristajanje za vašu udobnost. Kompatibilan je sa popularnim komunikacionim platformama kao što su Skipe, Iahoo Messenger, Gmail glasovno i video ćaskanje i Vindovs Live Messenger. Sa Logitech H 340, osećate se kao da razgovarate licem u lice, zahvaljujući visokokvalitetnom stereo zvuku.

Testiranje Logitech H 340

Da bih testirao efikasnost poništavanja šuma mikrofona, odlučio sam da imam uključen ventilator tokom snimanja. Logitech H 340 je uradio impresivan posao u uklanjanju pozadinske buke, isporučujući jasan zvuk. Podešavanje je jednostavno – jednostavno ga priključite na računar i pustite da instalira potrebne drajvere.

Međutim, imajte na umu da ćete, u zavisnosti od programa koji koristite, možda morati da prilagodite postavke reprodukcije i snimanja vašim USB slušalicama u podešavanjima, podešavanjima ili opcijama programa.

Udobno pristajanje i impresivan kvalitet zvuka

Posebno cenim koliko dobro Logitech H 340 pristaje na moju glavu. Za razliku od nekih glomaznijih dizajna slušalica, ove slušalice su lagane i ne osećaju se glomazno nakon duže upotrebe. Podesiva traka za glavu obezbeđuje savršeno pristajanje, pružajući dodatnu udobnost tokom dugih igara ili komunikacija.

Kvalitet zvuka je ono u čemu Logitech H 340 zaista sija. Postizanje zvuka visokog kvaliteta je jednostavno kao uključivanje USB veze. Bez obzira da li slušate svoju omiljenu muziku ili gledate film, jasan digitalni zvuk oživljava svaki detalj.

Mogućnosti poništavanja šuma mikrofona su impresivne. Efikasno smanjuje pozadinske buke, omogućavajući vašim prijateljima i porodici da čuju više vašeg glasa tokom internet poziva.

Pozitivne:

  • Kristalno čist stereo zvuk
  • Mikrofon za poništavanje buke
  • Podesiva traka za glavu za savršeno pristajanje

Negativne:

  • Možda će biti potrebno podešavanje postavki reprodukcije i snimanja u nekim programima
  • Cena može da varira u zavisnosti od toga gde ga kupujete

Zaključno, Logitech H 340 su sjajne USB slušalice koje nude odličan kvalitet zvuka i udobno prijanjanje. Sa svojim kristalno čistim zvukom i mikrofonom za poništavanje buke, savršen je za internet pozive, igranje igara i multimedijalna iskustva. Kupio sam ga za oko 40 dolara od Valmarta, što verujem da je fer cena s obzirom na njegove performanse. Toplo preporučujem ovaj proizvod i dajem mu ocenu od pet zvezdica.

 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.