Eponuda.ba
Moj profil

Logitech Miš M720 Triathlon Multi-Device Wireless

od 104,90 KM
Bezicni, Bluetooth Smart i 2.4GHz wireless povezivanje, Opticki senzor, DPI: 1000, Broj tipki 8, Domet: 10m, Battery Details: 1 x AA, Battery life: 2 years 2, Sensor technology: Logitech Advanced Optical Tracking, Scroll Wheel: Yes, Optional software: Logitech Options and Logitech Flow
Brend:Logitech

Logitech Miš M720 Triathlon Multi-Device Wireless

Opis i karakteristike

Logitech M720 Triathlon bežični miš za više uređaja

Iskusite multitasking u svom najboljem izdanju uz Logitech M720 Triathlon miš za više uređaja. Besprekorno prelazite između do 3 računara i bez napora se krećete kroz dokumente i web stranice uz hiperbrzo pomicanje. Ovaj Bluetooth i bežični miš dizajniran je za dugotrajne performanse, sa trajanjem baterije do 24 mjeseca na jednoj AA bateriji. Njegov oblik pune veličine pruža udoban hvat za vašu ruku.

Karakteristike proizvoda:
  • Easy-Switch tehnologija za neometano prebacivanje uređaja
  • Hiper-brzo pomicanje za brzu navigaciju
  • Izdržljiv i izvajan dizajn
Specifikacije proizvoda:
Opis: Logitech M720 Triathlon bežični miš Bluetooth 2,4 GHz
Vrsta uređaja: Miš
Tehnologija povezivanja: Bežični Bluetooth 2.4GHz
Orijentacija: Desnoruki
Dimenzije (Š x D x V): 74 cm x 115 cm x 45 cm
Težina: 135 g
bežični prijemnik: Bežični USB prijemnik
Tehnologija detekcije pokreta: Optički
Broj dugmadi: 7
Rezolucija pokreta: 1000 dpi
Karakteristike: Kotačić za pomicanje, indikator baterije, gumeni premaz, prekidač za uključivanje/isključivanje, prijemnik Logitech Unifying, napredno optičko praćenje, Logitech EasySwitch tehnologija, funkcija pokreta
Vrsta baterije: AA
Potreban OS: Apple MacOS X 10.5 ili noviji, Google Chrome OS, Android 5.0 ili noviji, Microsoft Windows 7/8/10
Garancija proizvođača: 1 godina garancije

Napomena: Tehničke specifikacije daju treća strana. Ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške u ovim specifikacijama.

Logitech Miš M720 Triathlon Multi-Device Wireless
Karakteristike
Način povezivanja
Bežično

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:17nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Logitech M720 Triathlon video test

Pregled Logitech M720 Triathlon miša

Hej svima, danas ćemo pogledati Logitech-ov M720 Triathlon miš. Ovaj miš je prepun funkcija kao što su podrška za do tri Bluetooth uređaja, hiper-brzo skrolovanje, horizontalna kontrola, kontrole pokretima i još mnogo toga. 

Dizajn i dimenzije

Logitech M720 Triathlon miš ima jednostavan, ali profesionalan dizajn koji podseća na miš iz serije MX Master. Ima meku gumenu završnu obradu sa svih strana, sa crnom bojom na vrhu i belom na dnu. Miš je dizajniran za dešnjake i uključuje oslonac za palac na levoj strani. Teži oko 135 grama sa uključenom jednom AA baterijom.

Karakteristike i funkcionalnost

M720 je Bluetooth miš sa više uređaja koji može da se poveže sa do tri uređaja istovremeno. Dolazi sa USB ključem i ima namensko dugme za prebacivanje između uređaja. Točak za pomeranje na ovom mišu je jedinstven jer može da se pomera vertikalno i horizontalno. Horizontalno pomeranje se može obaviti naginjanjem prikaza pomeranja levo ili desno. Takođe ima hiper-brzo pomeranje, omogućavajući korisnicima da se brzo kreću kroz dugačke dokumente i veb stranice. Dugmad za napred i nazad se takođe čuju i mogu se koristiti za navigaciju istraživačima datoteka ili pregledanje interneta.

Da biste u potpunosti maksimizirali funkcionalnost ovog miša, preporučuje se preuzimanje Logitech-ovog softvera pod nazivom Options. Pomoću ovog softvera možete da prilagodite dugmad prema vašim željama, pa čak i da ih prilagodite za pojedinačne aplikacije. Ja lično koristim funkciju horizontalnog pomeranja kao kontrolu jačine zvuka i pokret palcem za škljocanje prozora nalevo ili nadesno.

Prednosti:

  • Podržava do tri Bluetooth uređaja
  • Hiper-brzo skrolovanje
  • Horizontalno i vertikalno pomeranje
  • Prilagodljiva dugmad sa softverom Logitech Options
  • Udoban rukohvat sa gumiranom završnom obradom

Mane:

  • Nema tihog prekidača za levi i desni klik
  • Sakuplja prašinu i mrlje na gumiranoj površini

U zaključku, Logitech M720 Triathlon miš je veoma funkcionalan miš koji nudi veliku vrednost za svoju cenu. Savršen je za povećanje vaše produktivnosti i dolazi sa udobnim rukohvatom. Jedini nedostaci su nedostatak tihog prekidača i sklonost sakupljanju prašine i mrlja. Sve u svemu, toplo bih preporučio ovaj miš svima koji traže pouzdan ulazni uređaj pun funkcija.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.