Eponuda.ba
Moj profil

Logitech miš MX Anywhere 3S Bluetooth Mouse - GRAPHITE, bežični, tamno siviID: EK000556006

od 219,00 KM
LOGITECH MX Anywhere 3S Bluetooth Mouse GRAPHITE B2B
Brend:Logitech

Logitech miš MX Anywhere 3S Bluetooth Mouse - GRAPHITE, bežični, tamno siviID: EK000556006

Opis i karakteristike

Opis proizvoda:

Predstavljamo Logitech MX Anywhere 3S Bluetooth miš u elegantnoj grafitnoj završnoj obradi—vaš vrhunski pratilac za preciznost i svestranost. Dizajniran za profesionalce u pokretu, ovaj bežični miš obećava izvanredne performanse i dinamično korisničko iskustvo.

Efikasnost punjenja:

Iskusite do tri sata besprekorne upotrebe uz samo jedno minutno brzo punjenje. Zaboravite na muke čestog punjenja; MX Anywhere 3S je dizajniran tako da ostanete fokusirani na svoje zadatke.

tihe performanse:

Iskoristite prednosti tihih klikova pomoću naših inovativnih tipki Quiet Click. Uživajte u istim visokim performansama, preciznosti i pouzdanosti bez ometanja radnog prostora.

Napredno pomicanje:

Sa MagSpeed kotačićem za pomicanje, klizite kroz dokumente neusporedivom brzinom—90% brže od tradicionalnih Logitech miševa. Iskusite razliku i povećajte svoju produktivnost.

Način povezivanja:

Ovaj miš se povezuje bežično, nudeći vam slobodu rada bez zapetljanih kablova.

Oblik i dizajn:

Napravljen za dešnjake, ergonomski dizajn osigurava udobnost tokom duže upotrebe, dok ga njegov simetričan oblik čini prilagodljivim svim željama korisnika.

Senzor visoke preciznosti:

MX Anywhere 3S ima laserski senzor rezolucije 1000 DPI, koji pruža neusporedivu preciznost za detaljne zadatke. Ovaj miš omogućava podesive DPI postavke, što ga čini raznovrsnim za svaku aplikaciju.

Konfiguracija dugmadi:

Opremljen sa pet prilagodljivih dugmadi, prilagodite funkcionalnost vašeg miša tako da odgovara vašim potrebama radnog procesa.

Opcije povezivanja:

Ovaj svestrani miš podržava USB, USB nano prijemnik i Bluetooth veze, što ga čini kompatibilnim sa širokim spektrom uređaja.

Vrsta baterije:

Punjiva baterija nudi izvanredan vijek trajanja baterije do 70 dana s jednim punjenjem.

Podržani operativni sistemi:

MX Anywhere 3S je kompatibilan sa više operativnih sistema uključujući Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS i Android, pružajući fleksibilnost za svako korisničko okruženje.

Boja:

Elegantna crna boja dodaje profesionalni štih vašem radnom prostoru dok upotpunjuje bilo koju postavku.

Prilagođavanje softvera:

Koristite namenski softver za personalizovana podešavanja i poboljšanu funkcionalnost. Lako prilagodite dodjelu dugmadi i željene postavke tako da odgovaraju vašem stilu rada.

Dimenzije i težina:

Kompaktan i lagan, dimenzija 6,5 x 10,05 x 3,44 cm i težine samo 99 g, MX Anywhere 3S je dizajniran za prenosivost bez kompromisa u pogledu performansi.

prava potrošača:

Uživajte u miru uz 2-godišnju garanciju na usklađenost sa zakonima, osiguravajući da je vaša investicija zaštićena.

EAN:

5099206111721

Logitech miš MX Anywhere 3S Bluetooth Mouse - GRAPHITE, bežični, tamno siviID: EK000556006
Karakteristike
Optička rezolucija
8000
Senzor
Laserski

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:01nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech MX Anywhere 3S video test

Pregled miša Logitech MX Anywhere 3S

Danas ćemo pregledati Logitech MX Anywhere 3S miš. Ovaj miš je namenjen ljudima koji žele nešto malo, kompaktno, prenosivo i dobro upotrebljivo. U pakovanju ćete pronaći miš, USB-A na USB-C kabl za punjenje i vodič za brzi početak koji će vam pomoći da počnete da radite.

Dizajn i kvalitet izrade

Logitech MX Anywhere 3S miš ima elegantan i čist dizajn estetike. Ima nizak profil sa visokim kvalitetom izrade. Bočne ručke pružaju lepo prianjanje, a metalni točkić za pomeranje dodaje dodir elegancije. Postoji i prilagodljivo dugme za dodatnu pogodnost. Na dnu ćete pronaći prekidače profila i prekidač za uključivanje/isključivanje.

Ovaj miš dolazi u četiri različite boje: grafitna, bledo siva, ružičasta i crna. Opcija boje grafita, koju imam, izgleda elegantno i moderno.

Mag Speed Scroll Wheel

Jedna od istaknutih karakteristika ovog miša je Mag Speed Scroll Wheel. Za razliku od tradicionalnih točkića za pomeranje, on uključuje digitalnu tehnologiju. Nudi i taktilni i režim slobodnog okretanja, u zavisnosti od brzine pomeranja. Zvuk koji proizvodi je kao nešto iz svemirskog broda. To dodaje nivo zabave i uzbuđenja korišćenju miša.

Performanse i povezanost

Logitech MX Anywhere 3S miš radi besprekorno na različitim površinama, uključujući plastiku, drvo, pa čak i staklo, zahvaljujući senzoru od 8K DPI. Četiri glajdera obezbeđuju glatko klizanje, pružajući besprekorno iskustvo pomeranja.

Još jedna impresivna karakteristika je mogućnost povezivanja do tri uređaja na miš. Klikom na dugme možete lako da prelazite sa jednog uređaja na drugi. Softver Logie Options Plus, dostupan za Windows i Mac, omogućava prilagođavanje dugmadi i podešavanja.

Udobnost i iskustvo klikanja

Udobnost ovog miša može da varira u zavisnosti od veličine vaše ruke i stila držanja. Sa malim rukama, većina stilova držanja će dobro funkcionisati. Za one sa rukama srednje veličine, držanje vrha prsta je udobno, iako će vam dlan plutati. Klikovi su izuzetno tihi, što ovaj miš čini savršenim za rad u grupnim prostorijama ili bilo gde gde ne želite da ometate druge.

Logitech MX Anywhere 3S miš je odličan za ljude sa manjim rukama, decu i česte putnike. Lako se uklapa u vaš ranac i može se koristiti sa više računara.

Pozitivne strane:

  • Elegantan i čist dizajn
  • Visok kvalitet izrade
  • Mag Speed Scroll Wheel dodaje zabavni element
  • Radi na raznim površinama
  • Mogućnost povezivanja do tri uređaja

Negativne strane:

  • Možda neće biti udobno za one sa većim rukama
  • Ograničene opcije povezivanja (samo Bluetooth)
  • Nije dizajniran za hvatanje dlanom
  • Opcije prilagođavanja mogu biti neodoljive za neke korisnike
  • Može se smatrati skupim u poređenju sa drugim miševima

Zaključno, Logitech MX Anywhere 3S miš je kompaktan i prenosiv miš sa odličnim performansama i elegantnim dizajnom. Nudi inovativne funkcije kao što su Mag Speed točkić za skrolovanje i mogućnost povezivanja više uređaja. Iako možda nije pogodan za sve, savršen je za one sa manjim rukama, decu i česte putnike.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.