Eponuda.ba
Moj profil

Midea SMART BOJLER D50-20ED6

468,00 KM
Tehnodepo
MIDEA SMART BOJLER D5020ED6WiFi kontrolaTip: StandardniZapremina: 47 lSnaga: 2000 WVrsta kazana: trostruki emajlMontaža: horizontalna/vertikalnaMehaničko podešavanjeTip termostata: kapilarniRadni pritisak: 0,75 MPaVrsta grejača: Emajlirani SUS 316LMaksimalna temperatura vode: 101 COpseg temperature od 35 do 75CProsečna debljina izolacije: 18 mmGustina izolacije: 33 35 kg/m3Dimenzije Magenzijumske diode: 18 x 110 mmIndikator temperatureIndikator grejanjaIndikator napajanjaZaštita od pregrevanjaD
Brend:Midea

Midea SMART BOJLER D50-20ED6

Trenutno najbolja ponuda:

468,00 KMu Tehnodepo

Opis i karakteristike

MODERNI DIZAJN:

Midea električni bojler D50-20ED6 odlikuje se suvremenim dizajnom koji će se lako uklopiti u prostor Vaše kupaonice ili kuhinje. Sa snagom od 2000 W, brzo i efikasno zagrijava vodu.

KVALITETNI REZERVOAR:

Opremljen trostruko emajliranim rezervoarom kapaciteta 47 litara, ovaj bojler osigurava izdržljivost i otpornost na koroziju. Uživajte u pouzdanosti i stalnoj opskrbi toplom vodom.

FLEKSIBILNA INSTALACIJA:

Ovaj bojler nudi mogućnost horizontalne i vertikalne instalacije, što vam omogućava da ga postavite na način koji najbolje odgovara vašem prostoru.

PRAKTIČNE KONTROLE:

Mehaničko podešavanje i kapilarni termostat omogućavaju jednostavnu kontrolu temperature vode, dok indikatori grijanja i snage pružaju jasne informacije o statusu bojlera.

Sigurnost na prvom mjestu:

Ugrađena zaštita od pregrijavanja i visokokvalitetni grijaći element presvučen emajlom (SUS 316L) garantuju sigurnost i efikasnost, uz radni pritisak od 0,75 MPa.

Bojler Midea D50-20ED6 je savršen izbor za svako domaćinstvo koje traži pouzdan i efikasan uređaj za grijanje vode. Sa svojim modernim dizajnom i kapacitetom od 47 litara, ovaj bojler idealan je za svakodnevne potrebe. Zahvaljujući mogućnostima horizontalne i vertikalne ugradnje, lako će se uklopiti u svaki prostor. Mehanička kontrola i indikator temperature omogućavaju jednostavan rad. Sigurnost je zagarantovana sistemom zaštite od pregrijavanja i visokokvalitetnim grijaćim elementom presvučenim emajlom. Uživajte u stalnoj opskrbi toplom vodom uz Midea bojler, sinonim za kvalitet i pouzdanost. Ne propustite priliku da nadogradite svoj dom - odaberite Midea bojler za maksimalnu udobnost i efikasnost.

Midea MIDEA SMART BOJLER D50-20ED6
Karakteristike
Način montaže
Horizontalno
Zapremina (u L)
47
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.