Eponuda.ba
Moj profil

Samsung USB-C ADAPTER 25W EP-TA800NWEGEU BIJELI

od 31,20 KM
Samsung zidni punjač brzo punjenje EP-TA800NWEGEU Iskusite munjevito punjenje uz Samsung zidni punjač za brzo punjenje EP-TA800NWEGEU. Dizajniran da pruži brzo i efikasno iskustvo punjenja, ovaj zidni punjač je neophodan za svakog pojedinca koji je upućen u tehnologiju. Samsung zidni punjač brzog punjenja EP-TA800NWEGEU kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja kao što su pametni telefoni, tableti, pametni satovi i još mnogo toga. Recite zbogom muci nošenja više punjača za različite uređaje,
Brend:Samsung

Samsung USB-C ADAPTER 25W EP-TA800NWEGEU BIJELI

Opis i karakteristike

Samsung zidni punjač brzo punjenje EP-TA800NWEGEU

Iskusite munjevito punjenje uz Samsung zidni punjač za brzo punjenje EP-TA800NWEGEU. Dizajniran da pruži brzo i efikasno iskustvo punjenja, ovaj zidni punjač je neophodan za svakog pojedinca koji je upućen u tehnologiju.

Samsung zidni punjač brzog punjenja EP-TA800NWEGEU kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja kao što su pametni telefoni, tableti, pametni satovi i još mnogo toga. Recite zbogom muci nošenja više punjača za različite uređaje, jer ovaj svestrani punjač može podnijeti sve.

Opremljen naprednom tehnologijom punjenja, ovaj zidni punjač pruža izuzetnu brzinu punjenja, smanjujući vrijeme koje morate provesti čekajući da se vaš uređaj uključi. Bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili u pokretu, ovaj punjač osigurava da vaš uređaj brzo i efikasno dobije potrebnu snagu.

Elegantan i kompaktan dizajn Samsung zidnog punjača za brzo punjenje EP-TA800NWEGEU olakšava nošenje u torbi ili džepu. Njegova izdržljiva konstrukcija osigurava dugotrajne performanse, tako da se na nju možete osloniti za sve svoje potrebe punjenja.

Sa 6-mjesečnom garancijom, možete biti mirni znajući da je vaša investicija zaštićena. Samsung zidni punjač za brzo punjenje EP-TA800NWEGEU je pouzdan i efikasan punjač koji poboljšava vaše iskustvo punjenja gde god da krenete.

Samsung SAMSUNG USB-C ADAPTER 25W EP-TA800NWEGEU BIJELI
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.