Eponuda.ba
Moj profil

Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjenje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7

od 99,00 KM
Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjnje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7
Brend:Sony
  • Genelec d.o.o.
    Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjenje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7
  • Kupi2
    Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjnje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7

Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjenje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7

Opis i karakteristike

Sony bežične slušalice CH520 - do 50 sati trajanja baterije, brzo punjenje, ugrađeni mikrofon, crna boja (WHCH520B.CE7)

Doživite svoj zvuk na svoj način. Prilagodite zvuk svojim željama tako što ćete birati između niza unapred podešenih postavki i pronaći kvalitet zvuka koji odgovara žanru muzike koju slušate. Ili sačuvajte vlastite unaprijed postavljene postavke pomoću prilagođene funkcije ekvilajzera u aplikaciji Sony Headphones Connect.

Poboljšajte prirodan zvuk vaše muzike. Kompresovani muzički fajlovi često gube elemente visoke frekvencije koji dodaju detalje i dubinu zvuku. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) tehnologija u ovim slušalicama obnavlja i stvara zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom snimku.

Odobrene slušalice za personalizirano iskustvo. Uz 360 Reality Audio tehnologiju i Sony Headphones Connect aplikaciju, možete optimizirati svoje iskustvo analizirajući oblik vaših ušiju i uživati u muzici vrhunskog kvaliteta.

Uživajte u dugotrajnom vijeku trajanja baterije. Sa maksimalnim trajanjem baterije do 50 sati, možete slušati svoju omiljenu muziku bez brige da će vam se baterija isprazniti. A ako je baterija vaših slušalica skoro prazna, brzo punjenje od 3 minute može vam pružiti 1,5 sati slušanja.

Doživite cjelodnevnu udobnost. Uz podesivu traku za glavu, mekane jastučiće za uši i lagani dizajn, možete pronaći savršeno pristajanje i osigurati produženu udobnost.

Zgodno pozivanje bez upotrebe ruku. Lako odgovarajte na pozive pritiskom na dugme na ušnim školjkama, tako da ne morate da vadite telefon iz džepa.

Ugrađen mikrofon za jasnije razgovore. Slušalice WHCH520 smanjuju ambijentalnu buku tokom poziva sa visokokvalitetnim ugrađenim mikrofonom i obradom za poništavanje buke, omogućavajući vam jasne pozive čak i u bučnim okruženjima.

Ne samo za muziku. Bilo da slušate muziku, pohađate online časove ili radite od kuće, ove slušalice će isporučiti zvuk visokog kvaliteta.

Višestruka veza. Za krajnju pogodnost, ove Bluetooth slušalice mogu se povezati na dva Bluetooth uređaja istovremeno. Kada dođe poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski uspostavljaju vezu sa odgovarajućim uređajem.

Pronađite svoje slušalice uz brzo uparivanje. Slušalice WHCH520 mogu se brzo i jednostavno upariti sa Android uređajima putem Bluetooth-a. Možete čak i pratiti gdje ste ih zadnji put stavili.

Lako uparivanje sa vašim računarom. Uz funkciju brzog uparivanja, možete jednostavno upariti slušalice sa Windows 11 ili Windows 10 laptopom, desktopom ili tabletom. Kada odaberete način uparivanja, iskačući prozor s uputama za uparivanje će se pojaviti na obližnjim Windows 11 ili Windows 10 uređajima.

Ostanite pod kontrolom pomoću dugmadi lakih za korištenje. Intuitivni tasteri vam pomažu da upravljate slušalicama, omogućavajući vam da reprodukujete, pauzirate, preskačete numere i podešavate jačinu zvuka samo jednim dodirom prsta.

Upravljanje glasom. Pritisnite dugme za glas i zatražite pomoć od Google Assistant-a ili Siri-a za obavljanje zadataka bez prekidanja vašeg trenutnog posla, kao što je puštanje omiljenih pjesama, slanje poruka, upućivanje poziva, dobijanje brzih odgovora i upravljanje kalendarom i podsjetnicima.

Odaberite boju koja upotpunjuje vaš stil. Dostupan u crnoj, plavoj, bijeloj ili bež boji, odaberite boju koja vam najviše odgovara i uživajte u ugodnoj teksturi i kvaliteti.

Neka vaša muzika bude sa sobom u svakom trenutku. Sa kompaktnim, laganim dizajnom i okretnim čašicama za uši, ove slušalice su savršen pratilac na svim vašim putovanjima.

Dizajniran imajući na umu održivost. Naši proizvodi nisu samo vizuelno privlačni, već i ekološki prihvatljivi. Slušalice WHCH520 su napravljene od reciklirane plastike, a u pojedinačnom pakovanju nije korištena plastika. Ove slušalice odražavaju Sonyjevu posvećenost smanjenju uticaja naših proizvoda i praksi na životnu sredinu.

Sony Sony bežične slušalice CH520. baterija do 50h, brzo punjenje. mikrofon. boja crna WHCH520B.CE7
Karakteristike
Mikrofon
Povezivanje
Bluetooth
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:08jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

Sony whch520bce7 video test

Sony WH-CH520 slušalice: žestoki konkurent u budžetskoj kategoriji

Sony je bio lider u industriji audio tehnologije i još jednom su podigli letvicu sa svojim Sony WH-CH520 slušalicama. Ove slušalice su pristupačne, ali prepune impresivnih karakteristika. Na tržištu preplavljenom opcijama, Sony WH-CH520 se ističe svojim dizajnom, udobnošću i kvalitetom zvuka.

Dizajn i udobnost

Sony WH-CH520 slušalice su lagane i teže samo 144 grama. Korišćeni materijali, uglavnom plastika sa mat završnom obradom, daju slušalicama vrhunski izgled i osećaj. Traka za glavu i čašice za uši su podstavljeni, što ih čini udobnim za dugo slušanje. Jedna jedinstvena karakteristika dizajna je mogućnost uvrtanja slušalica i nošenja oko vrata, što vam omogućava da i dalje slušate muziku ili podkaste bez nošenja na ušima.

Slušalice imaju čvrst hvat, što ih čini pogodnim za trčanje i druge aktivnosti u teretani. Napetost trake za glavu je tačna, osiguravajući da bezbedno ostanu na vašoj glavi čak i kada ležite unazad.

Kontrole i povezivanje

Sony WH-CH520 slušalice imaju dugmad za kontrolu jačine zvuka koja takođe služe kao dugmad za preskakanje kada se dugo pritisnu. U sredini se nalazi podignuto dugme za reprodukciju/pauzu, preuzimanje/prekid poziva i buđenje podrazumevanog AI pomoćnika vašeg uređaja dvostrukim dodirom. Vredi napomenuti da ove slušalice nemaju fizički audio priključak ili USB-C port za žičane veze. Međutim, oni nude uparivanje na više tačaka preko Bluetooth 5.2, što vam omogućava da ih povežete sa više uređaja istovremeno.

Slušalice imaju LED indikator koji treperi prilikom uparivanja, pokazuje status baterije i pokazuje kada se pune. Pored toga, iza vešalica postoje otvori za vazduh koji pomažu pri protoku vazduha i održavaju uši hladnim tokom duže upotrebe.

Kvalitet glasovnog poziva i poboljšanje zvuka

Sony WH-CH520 slušalice imaju jedan mikrofon okrenut napred na desnoj čašici za uho. U testovima, kvalitet govornog poziva je bio jasan i lako razumljiv, čak i u bučnim okruženjima. Slušalice takođe dolaze sa Sony-jevim mehanizmom za poboljšanje digitalnog zvuka, koji poboljšava komprimovane audio datoteke kako bi poboljšao njihov ukupni kvalitet zvuka.

Sve u svemu, zvučni profil WH-CH520 slušalica je ravan, sa jakim naglaskom na basovima, što ih čini idealnim za različite muzičke žanrove. Međutim, možete lako da prilagodite zvuk svojim željama pomoću aplikacije Sony slušalice, koja sadrži nekoliko unapred podešenih ekvilajzera. Aplikacija takođe kalibriše EQ za 360 Reality Audio, koji postaje podrazumevani audio format za budućnost.

Trajanje baterije i druge karakteristike

Sony je opremio WH-CH520 slušalice snažnom baterijom koja može da traje do 50 sati pri 60% jačine zvuka. Čak i pri većoj jačini, vek trajanja baterije ostaje impresivan. Slušalice se pune preko USB-C, pa čak i brzo trominutno punjenje može obezbediti sat i po vremena reprodukcije.

Drajveri u ovim slušalicama su 30 mm i imaju opseg frekvencijskog odziva od 20 Hz do 20 kHz. Podržani kodeci su SBC i AAC, ali ne podržavaju LDAC.

CH-520 nude odličan kvalitet izrade, koristeći više od 40 godina audio stručnosti kompanije Sony. Što se tiče softverskih funkcija, aplikacija Sony slušalice pruža opcije prilagođavanja bez premca. Ove slušalice nadmašuju mnoge konkurente u istom cenovnom rangu.

Pozitivne strane:

  • Odličan kvalitet izrade
  • Impresivan vek trajanja baterije
  • Prilagodljiv zvuk sa unapred podešenim EQ
  • Udoban dizajn
  • Uparivanje sa više tačaka

Negativne strane:

  • Nema fizičkog audio priključka
  • Nema LDAC podrške
  • Ograničene mogućnosti boja
  • Za prilagođavanje EQ potrebna je aplikacija Sony slušalice
  • Nema aktivnog poništavanja buke

Ako tražite jeftine slušalice koje nude izuzetnu vrednost za novac, Sony WH-CH520 bi trebalo da budu na vašoj listi. Sa svojim impresivnim dizajnom, udobnošću, kvalitetom zvuka i karakteristikama, ove slušalice dokazuju da Sony nastavlja da postavlja visoke standarde čak i u kategoriji pristupačne cene.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.