Eponuda.ba
Moj profil

Villager aku teleskopska pila za grane FUSE VCPS 0820 Solo

234,00 KM
Prodavnicaalata.ba
LAGANA & PRAKTIČNA Teleskopska pila Villager Fuse VCPS 0820 Solo je savršen alat za orezivanje. Sa težinom od samo 4,9 kg, omogućava lako rukovanje i efikasan rad u voćnjacima. SNAŽAN MOTOR Opremljena sa kolektorskim elektromotorom i 18V Li-ion baterijom, ova pila pruža odlične performanse. Brzina lanca od 5,5 m/s garantuje brzo i precizno sečenje. PRAKTIČNA DUŽINA S podesivom dužinom ručke od 190 cm do 270 cm, VCPS 0820 omogućava lak dohvat visokih grana bez potrebe za ljestvama, čineći rad si
Brend:Villager

Villager aku teleskopska pila za grane FUSE VCPS 0820 Solo

Trenutno najbolja ponuda:

234,00 KMu Prodavnicaalata.ba

Opis i karakteristike

LAGANA & PRAKTIČNA

Teleskopska pila Villager Fuse VCPS 0820 Solo je savršen alat za orezivanje. Sa težinom od samo 4,9 kg, omogućava lako rukovanje i efikasan rad u voćnjacima.

SNAŽAN MOTOR

Opremljena sa kolektorskim elektromotorom i 18V Li-ion baterijom, ova pila pruža odlične performanse. Brzina lanca od 5,5 m/s garantuje brzo i precizno sečenje.

PRAKTIČNA DUŽINA

S podesivom dužinom ručke od 190 cm do 270 cm, VCPS 0820 omogućava lak dohvat visokih grana bez potrebe za ljestvama, čineći rad sigurnijim i udobnijim.

KVALITETNA VODILICA

Dužina vodilice od 24 cm osigurava efikasno sečenje grana, a kvalitetna izrada garantuje izdržljivost i pouzdanost u upotrebi.

BEZ BATERIJE I PUNJAČA

Imajte na umu da ovaj proizvod ne dolazi sa punjačem i baterijom, što vam omogućava da uštedite ako već imate kompatibilne Villager baterije i koristite ih za ovaj uređaj.

Villager Fuse VCPS 0820 Solo je savršen izbor za one koji traže efikasnost i udobnost u svom radu. Ova teleskopska pila za grane je dizajnirana da olakša rezidbu i održavanje voćnjaka. Zahvaljujući njegovoj laganoj konstrukciji i snažnom motoru, možete brzo i jednostavno obavljati zadatke rezidbe bez nepotrebnog napora.

Podesiva dužina ručke omogućava vam da sigurno i lako dosegnete čak i najviše grane, dok visokokvalitetna vodilica osigurava precizno rezanje. Bez obzira na visinu i debljinu grana, VCPS 0820 će vas učiniti efikasnim i brzim.

Iako ne dolazi s baterijom i punjačem, ovo može biti prednost ako već imate kompatibilne Villager baterije. Osim toga, odsustvo užeta znači da nema zaplitanja i ograničenja kretanja, što dodatno doprinosi slobodi i udobnosti tokom rada.

Ako tražite pouzdanu, moćnu i laganu teleskopsku pilu za grane, Villager Fuse VCPS 0820 Solo je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da nadogradite svoje alate i olakšate svoj rad u voćnjaku. Naručite sada i uživajte u prednostima ovog visokokvalitetnog alata!

Villager Villager aku teleskopska pila za grane FUSE VCPS 0820 Solo
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.