Eponuda.ba
Moj profil

Villager VLN 185

170,00 KM
Elektron Shop
VILAGER VLN 185Villager pila kružna iz serije alata VLN sa 1.500W snažnim motorom i prečnikom reznog lista od 185 mm.Kategorija Električne pileTip elektromotora Kolektorski motorRadni napon 230V50HzUlazna snaga 1500WBroj obrtaja u praznom hodu 5800 rpmVanjski promjer diska 185 mmUnutrašnji promjer diska 16 mmMasa 5,3 kg
Brend:Villager

Villager VLN 185

Trenutno najbolja ponuda:

170,00 KMu Elektron Shop

Opis i karakteristike

Seljanka ročna krožna žaga VLN 185, 054234

Tražite pouzdan alat za precizno sečenje? Villager ručna kružna pila VLN 185 je savršen izbor za vas. Sa snažnim motorom od 1500 W, ova testera vam omogućava da lako i efikasno režete različite materijale.

Visok broj obrtaja (5800 obrtaja u minuti) garantuje precizne i čiste rezove, čineći vaš rad bržim i kvalitetnijim.

Praktično podešavanje dubine sečenja omogućava vam da prilagodite rez do dubine od 65 mm pod uglom od 90 stepeni i 43 mm pod uglom od 45 stepeni, obezbeđujući prilagodljivost svakom zadatku.

Standardne dimenzije diska, sa vanjskim prečnikom od 185 mm i unutrašnjim prečnikom od 16 mm, čine zamjenu i nabavku diskova jednostavnom.

Ova pila ima robustan dizajn s izdržljivom konstrukcijom i visokokvalitetnom izradom, osiguravajući dugovječnost alata, što je ključno za sve vaše projekte.

Villager ručna kružna pila VLN 185 opremljena je snažnim kolektorskim motorom i radi na napajanje od 230 V, spremna za svaki izazov u vašoj radionici.

Njegova efikasnost blista kroz visok broj obrtaja, pružajući glatke rezove bez napora. Bilo da sečete drvo, plastiku ili druge materijale, ova testera će vam pomoći da posao obavite brzo i bez napora.

Dubina rezanja koju nudi ova pila idealna je za većinu standardnih potreba, a mogućnost podešavanja ugla rezanja dodatno proširuje njenu upotrebljivost. Štaviše, standardne dimenzije diska osiguravaju da nećete imati problema s pronalaženjem zamjenskih dijelova.

Sa težinom od 5,35 kg, ova čvrsta pila nudi stabilnost i pouzdanost za sve vrste radova. Uzmite stvari u svoje ruke i osigurajte da svaki rez bude baš onakav kakav želite. Posjetite našu web stranicu i pronađite savršenog partnera za svoje projekte. Villager ručna kružna pila VLN 185 čeka na vas!

Villager VLN 185
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Ručne kružne testere

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.