Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME ugradbena keramička strujna ploča BH-02MVC

od 190,00 KM
Pregled proizvoda VIVAX HOME Ugradbena keramička ploča za kuhanje BH02MVC savršen je spoj elegantnog dizajna i najsavremenije tehnologije. Njegova elegantna crna završna obrada i glatka keramička površina čine ga idealnim dodatkom svakoj kuhinji, dajući dašak sofisticiranosti i stila. Tehnologija upravljanja dodirom Ova ploča za kuhanje ima naprednu tehnologiju upravljanja dodirom, omogućavajući jednostavan i intuitivan rad. Sa svim lako dostupnim funkcijama, možete precizno podesiti temperatur
Brend:Vivax

Vivax HOME ugradbena keramička strujna ploča BH-02MVC

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

VIVAX HOME Ugradbena keramička ploča za kuhanje BH02MVC savršen je spoj elegantnog dizajna i najsavremenije tehnologije. Njegova elegantna crna završna obrada i glatka keramička površina čine ga idealnim dodatkom svakoj kuhinji, dajući dašak sofisticiranosti i stila.

Tehnologija upravljanja dodirom

Ova ploča za kuhanje ima naprednu tehnologiju upravljanja dodirom, omogućavajući jednostavan i intuitivan rad. Sa svim lako dostupnim funkcijama, možete precizno podesiti temperaturu i vrijeme kuhanja, pojednostavljujući vaše kulinarske avanture i povećavajući učinkovitost kuhanja.

Indikator preostale toplote

Sigurnost je na prvom mjestu kod ploče za kuhanje VIVAX HOME BH02MVC. Indikator preostale topline upozorava vas kada su zone za kuhanje još vruće, smanjujući rizik od slučajnih opekotina i povećavajući sigurnost kuhinje za vas i vaše najmilije.

Sigurnosna brava za djecu

Sigurnosna brava za djecu je vitalna funkcija koja osigurava da djeca ne mogu slučajno uključiti ploču za kuhanje ili promijeniti postavke, što vam daje mir dok obavljate druge zadatke u kuhinji.

Tehničke specifikacije

VIVAX HOME BH02MVC ploča za kuhanje ima ukupnu snagu od 2,9 kW, što je čini dovoljno snažnom da ispuni sve vaše zahtjeve za kuhanjem. Sa širinom od samo 30 cm, ova ploča za kuhanje je savršena za kompaktne kuhinje ili kao dodatna površina za kuhanje u većim instalacijama. Radi na standardnoj snazi od 220/50 Hz, osiguravajući jednostavnu instalaciju i korištenje.

Dvostruke zone za kuhanje

Ova ugradbena ploča za kuhanje opremljena je s dvije zone za kuhanje, što vam omogućava da pripremate više jela istovremeno. Keramička površina nije samo vizuelno privlačna, već je i neverovatno praktična za održavanje, jer se lako čisti i otporna je na ogrebotine.

Zaključak

VIVAX HOME Ugradbena keramička ploča za kuhanje BH02MVC je vrhunski izbor za one koji traže pouzdanu, sigurnu i estetski ugodnu površinu za kuhanje. Sa svojim naprednim karakteristikama i elegantnim dizajnom, ova ploča za kuhanje zadovoljava sve vaše kulinarske potrebe, pretvarajući vašu kuhinju u moderan i funkcionalan prostor.

Karakteristike
Širina (u cm)
28.8
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.