Eponuda.ba
Moj profil

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU

od 479,00 KM
Xiaomi usisivač G10 plus, baterija 3000mAh, usisavanje + mop
Brend:Xiaomi

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU

Opis i karakteristike

Xiaomi usisivač G10 Plus EU - vrhunsko iskustvo čišćenja

Predstavljamo visokokvalitetni štapni usisivač Xiaomi G10 Plus! Sa svojom snažnom usisnom snagom od 150 AW, ovaj usisivač garantuje izuzetne performanse čišćenja. Novonagrađeni motor velike brzine sa 125.000 o/min pruža snažnu snagu usisavanja, istovremeno osiguravajući vrhunsku efikasnost.

Funkcija samozaključavanja jednim dodirom - Recite zbogom pritiskanju i držanju dugmadi! Nova funkcija elektronskog samozaključavanja na displeju znači da više ne morate pritiskati i držati dugme tokom upotrebe. Jednostavno dodirnite dugme "Zaključaj" da omogućite kontinuirani rad i ponovo ga dodirnite da biste otključali. Ovo oslobađa vaše prste i smanjuje habanje dugmadi od višekratne upotrebe.

Pametna četka za pod s velikim zakretnim momentom - Neka tehnologija upravlja vašim kućanskim poslovima. Inteligentna četka za pod automatski otkriva različite podne materijale i u skladu s tim prilagođava svoju brzinu. Ova funkcija značajno produžava vijek trajanja baterije smanjujući nepotrebnu potrošnju energije.

Dizajn bez zapetljavanja - Oprostite se od zamršene kose. Rebra u obliku slova V na tijelu četke pružaju povećani promjer koji smanjuje zaplitanje dlačica. Umjesto toga, dlake na površini rebara pomiču se prema centralnoj usisnoj mlaznici, efikasno sprječavajući zapetljavanje kose.

12-ciklonski sistem odvajanja - produžava vijek trajanja filtera. 12-ciklonski dizajn prevazilazi industrijske standarde i sposoban je odvojiti fine čestice iz zraka. Rezultat je značajno poboljšanje efikasnosti uklanjanja čestica prašine, smanjujući količinu prašine koja ulazi u HEPA filter i produžavajući njegov vijek trajanja.

99,97% Filtracija čestica od 0,3 μm - Doživite čist vazduh sa efikasnim 5-slojnim sistemom filtracije. HEPA filter je zaštićen multiciklonskim sistemom odvajanja, koji smanjuje nivo prašine, dok filteri koji se mogu prati smanjuju potrebu za čestim zamenama filtera.

Usisavanje i brisanje u jednom pokretu - Magnetni rezervoar za vodu vam omogućava da usisavate i čistite istovremeno. Zaštitite svoje podove i olakšajte čišćenje sa rezervoarom za vodu od 230 ml i podesivim protokom vode, što ga čini pogodnim za različite vrste podova.

O Xiaomi G10 Plus EU štapnom usisivaču:

  • Snaga usisavanja: 150 W
  • Baterija i punjenje: 7x3000 mAh
  • Napajanje: Električno
  • Skladištenje prašine: Kontejner
  • HEPA filter: Da
  • Broj nivoa regulacije snage: 3
  • Teleskopska cijev: Da
  • Boja: bijela
  • Dimenzije (V x Š x D): 128,6 x 21,4 x 25,6 cm
  • Težina: 4 kg
  • Tip usisivača: štapni usisivač
  • Garancija: 1 godina

Iskusite performanse čišćenja bez premca sa Xiaomi usisivačem G10 Plus EU. Naručite svoj danas i transformirajte svoju rutinu čišćenja!

Xiaomi Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.