Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Ljestve, metalne, 3+1 gazište - ZLN1152

49,90 KM
Dstore
Metalne ljestve s tri gazišta idealne su za kućanstvo. Ljestve karakteriziraju međusobno povezana gazišta protuklizne plastične kapice na nogama, što daje sigurnost pri upotrebi ljestava. Sklopive su te se lako mogu skladištiti i ne zauzimaju puno pro...Pročitaj više
Brend:Zilan

Zilan Ljestve, metalne, 3+1 gazište - ZLN1152

Trenutno najbolja ponuda:

49,90 KMu Dstore

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

Predstavljamo Zilan Ljestve, metalne, 3+1 gazište - ZLN1152, savršeno rješenje za dolazak do visokih i teških mjesta u vašem domu ili stanu. S tri čvrste stepenice i dodatnom platformom, ove svestrane ljestve osiguravaju da se možete uhvatiti u koštac sa svakim zadatkom uz udobnost i sigurnost.

Kompaktan i praktičan dizajn

ZLN1152 ima sklopivi dizajn, što ga čini nevjerovatno lakim za odlaganje kada se ne koristi. Ova praktična karakteristika vam omogućava da uštedite prostor bez ugrožavanja funkcionalnosti, što ga čini idealnim za domove sa ograničenim mogućnostima skladištenja.

Robusna konstrukcija

Izrađene od visokokvalitetnog metala, ove ljestve imaju laganu, ali snažnu konstrukciju. Zilan Ljestve ne samo da su napravljene da traju, već i naglašavaju stabilnost tokom upotrebe, osiguravajući da se osjećate sigurno dok dosegnete ta viša mjesta.

Safety First

Vaša sigurnost je naš prioritet. ZLN1152 dolazi opremljen zaštitom protiv klizanja, pružajući dodatnu sigurnost dok radite na visini. Ova funkcija vam daje mir dok se fokusirate na zadatak koji imate.

Specifikacije proizvoda
  • Visina: 145 cm
  • Širina: 255 cm
  • Dubina: 8 cm
Ključne karakteristike
  • 3 stepenice + platforma za raznovrsnu upotrebu
  • Sklopivi za lako skladištenje
  • Lagan, ali čvrst dizajn
  • Izuzetna stabilnost za sigurno uporište
  • Izrađen od izdržljivog metala za dugotrajne performanse

Podignite svoje projekte poboljšanja doma uz Zilan Ljestve, metalne, 3+1 gazište - ZLN1152, gdje se praktičnost, stabilnost i sigurnost spajaju neprimjetno.

Zilan Ljestve, metalne, 3+1 gazište - ZLN1152
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.