Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Ventilator, podni, 50 W – ZLN2348

od 79,90 KM
Zilan Ventilator, podni, 50 W - ZLN2348 Tražite pouzdan i efikasan način da se rashladite u vrućim danima? Zilan podni ventilator ZLN2348GY je savršen izbor za vas. Sa prečnikom od 14 inča, ovaj ventilator je idealan za brzo i efikasno hlađenje vašeg prostora. Bilo da želite blagi povjetarac ili snažan protok zraka, lako možete podesiti ventilator kako bi odgovarao vašim potrebama s tri različite postavke brzine. Hromirano kućište ne samo da dodaje stil, već i osigurava izdržljivost uređaja, ta
Brend:Zilan

Zilan Ventilator, podni, 50 W – ZLN2348

Opis i karakteristike

Zilan Ventilator, podni, 50 W - ZLN2348

Tražite pouzdan i efikasan način da se rashladite u vrućim danima? Zilan podni ventilator ZLN2348GY je savršen izbor za vas. Sa prečnikom od 14 inča, ovaj ventilator je idealan za brzo i efikasno hlađenje vašeg prostora.

Bilo da želite blagi povjetarac ili snažan protok zraka, lako možete podesiti ventilator kako bi odgovarao vašim potrebama s tri različite postavke brzine. Hromirano kućište ne samo da dodaje stil, već i osigurava izdržljivost uređaja, tako da možete uživati u njegovim prednostima godinama koje dolaze.

Podesiva kontrola nagiba omogućava vam da usmjerite protok zraka tačno tamo gdje vam je potrebno, dok sigurnosne rešetke pružaju dodatnu zaštitu, posebno ako se u blizini nalaze djeca ili kućni ljubimci. Sa snagom od 50 W, ovaj ventilator je dovoljno snažan da obezbedi brzo hlađenje, ali dovoljno ekonomičan da ne morate da brinete o potrošnji električne energije.

Ne dozvolite da vas ljetne vrućine zateknu nespremne. Opremite svoj dom podnim ventilatorom Zilan ZLN2348GY i uživajte u ugodnoj klimi bez obzira na vanjske temperature. Dodajte ga u svoju korpu danas i pripremite se za nadolazeće dane udobnosti!

Zilan Ventilator, podni, 50 W – ZLN2348
Karakteristike
Tip proizvoda
Stoni
Snaga (u W)
50
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.