Eponuda.ba
Moj profil

Beko Frižider B3RCNA 364 HXBR

od 900,14 KM
Beko B3RCNA 364 HXBR je moderni frižider koji kombinuje elegantan dizajn sa naprednim funkcijama. Sa svojim prostranim kapacitetom i energetski efikasnom tehnologijom, pruža pouzdanu i praktičnu opciju za svaku kuhinju. Idealan je za organizaciju hrane zahvaljujući podesivim policama i praktičnim pregradama
Brend:Beko

Beko Frižider B3RCNA 364 HXBR

Opis i karakteristike

Beko B3RCNA364HXBR Frižider sa zamrzivačem, (21016886)

Doživite izuzetnu inovaciju u svijetu kućanskih aparata uz Beko B3RCNA364HXBR hladnjak sa zamrzivačem. Kombinirajući vrhunsku tehnologiju, performanse i praktičnost, ovaj uređaj je savršen pratilac za svako moderno domaćinstvo.

HarvestFresh tehnologija:

Inspirisana prirodom, jedinstvena HarvestFresh tehnologija je zadivljujuća karakteristika ovog frižidera sa zamrzivačem. Simulirajući 24-satni ciklus sunčeve svjetlosti unutar frižidera, oponaša prirodne uslove i duže čuva vitamine u voću i povrću. To znači da možete uživati u hranjivim obrocima i produžiti svježinu svoje hrane, promovirajući zdraviji način života.

CoolRoom fioka:

CoolRoom ladica je dizajnirana da održava svježe meso, ribu i mliječne proizvode. Održavajući niže temperature malo iznad tačke smrzavanja i optimalnu vlažnost, održava hranu svježom i punog okusa do dva puta duže, smanjujući otpad i štedeći novac.

Led osvjetljenje:

Dobijte jasan pogled na unutrašnjost frižidera pomoću funkcije Led Illumination. Sa LED trakama na vrhu i na bočnim zidovima svake police, cijela unutrašnjost je ravnomjerno osvijetljena, što olakšava pronalaženje i pristup vašoj hrani. Štaviše, ova energetski efikasna tehnologija doprinosi smanjenoj potrošnji energije.

Reverzibilno otvaranje vrata:

Praktična reverzibilna funkcija otvaranja vrata vam omogućava da prilagodite smjer otvaranja vrata na osnovu rasporeda vaše kuhinje. Ovo vam omogućava da lako prilagodite frižider tako da odgovara vašim potrebama i okruženju u kojem se nalazi.

Dodatne karakteristike:
  • Eko funkcija za efikasno upravljanje energijom
  • Frost Free zamrzivač eliminira potrebu za ručnim odleđivanjem, štedeći vam vrijeme i trud u održavanju

Sa dimenzijama 186,5 cm (visina) x 59,5 cm (širina) x 66,3 cm (dubina) i kapacitetom od 316 litara, ovaj frižider sa zamrzivačem je pogodan za različite potrebe domaćinstva. Kombinira performanse, estetiku i praktičnost, što ga čini nezamjenjivim aparatom u svakom domu.

Beko Beko Frižider B3RCNA 364 HXBR
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
No Frost
Kapacitet frižidera (u L)
316
Energetski razred
E
Širina (u cm)
59.5
Visina (u cm)
66.3
Širina (u cm)
59.5
Visina (u cm)
66.3
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.