Eponuda.ba
Moj profil

Beko Ugr. Frižider BCSA 285 K4SN

od 719,00 KM
Naziv proizvoda: Beko BCSA285K4SN Integrisani kombinovani frižider 178cm Beko BCSA285K4SN integrisani kombinovani frižider je savršen izbor za vašu kuhinju. Njegov integrirani dizajn omogućava mu da se neprimjetno uklopi u vaš prostor, pružajući elegantan i moderan izgled. Ekološki prihvatljiva efikasnost: Ovaj model spada u energetsku klasu E, što znači da je dizajniran da bude ekonomičan i smanjuje troškove električne energije, a istovremeno čuva životnu sredinu. Prostranost: Sa ukupnim kapac
Brend:Beko

Beko Ugr. Frižider BCSA 285 K4SN

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Beko BCSA285K4SN Integrisani kombinovani frižider 178cm

Beko BCSA285K4SN integrisani kombinovani frižider je savršen izbor za vašu kuhinju. Njegov integrirani dizajn omogućava mu da se neprimjetno uklopi u vaš prostor, pružajući elegantan i moderan izgled.

Ekološki prihvatljiva efikasnost: Ovaj model spada u energetsku klasu E, što znači da je dizajniran da bude ekonomičan i smanjuje troškove električne energije, a istovremeno čuva životnu sredinu.

Prostranost: Sa ukupnim kapacitetom od 271 litara, uključujući 193 litara za frižider i 78 litara za zamrzivač, imate dovoljno mesta za sve vaše namirnice.

Tih rad: Zahvaljujući inverterskom ProSmart motoru, ovaj frižider radi izuzetno tiho, uz nivo buke od samo 35 dB(A). Savršen je za otvorene prostore ili stanove u kojima je tišina zlatna.

Praktične karakteristike: Opremljen sa 3 fioke u zamrzivaču i LED osvetljenjem koje pruža odličnu vidljivost, ovaj frižider je dizajniran da olakša organizaciju i lak pristup vašim namirnicama.

Savršen spoj stila i funkcionalnosti: Beko BCSA285K4SN integrisani frižider bez napora spaja stil i funkcionalnost. Njegov integrisani dizajn omogućava da se neprimetno uklopi u vašu kuhinju, dok energetska klasa E garantuje efikasnost i ekonomičnost. Sa svojom prostranom unutrašnjosti, nikada nećete ostati bez prostora za sve svoje svježe i smrznute proizvode. Tihi rad i napredni inverterski motor osiguravaju da vaš dom ostane miran i tih, dok LED rasvjeta unutar frižidera čini svaki predmet lako dostupnim. Uz sve ove karakteristike, BEKO BCSA285K4SN je idealan izbor za svaku modernu kuhinju. Ne propustite priliku da nadogradite svoj dom ovim elegantnim i praktičnim uređajem. Dodajte ga u svoju kuhinju već danas!

Beko Ugr. Frižider BCSA 285 K4SN
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
No Frost
Kapacitet zamrzivača (u L)
78
Kapacitet frižidera (u L)
193
Energetski razred
E
Tip frižidera
Ugradni
Širina (u cm)
54
Visina (u cm)
177
Dubina (u cm)
54
Kapacitet frižidera (u L)
193
Kapacitet zamrzivača (u L)
4
Širina (u cm)
54
Visina (u cm)
177.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.