Eponuda.ba
Moj profil

Beko Perilica rublja B3WF U7841 WB

od 749,00 KM
Beko B3WF U7841 WB mašina za veš sa kapacitetom od 8 kg pruža izuzetnu efikasnost uz Inverter motor koji smanjuje buku na 72 dB. Sa brzinom centrifuge od 1400 okr/min i 15 programa pranja, uključujući brzi program, savršena je za svakodnevne potrebe. Dodatak Aquastop zaštite osigurava sigurnost, dok energetska klasa A doprinosi uštedi. Sa 5 godina garancije, ova mašina nudi pouzdanost i dugotrajnost
Brend:Beko

Beko Perilica rublja B3WF U7841 WB

Opis i karakteristike

Predstavljamo Beko mašinu za veš B3WF U7841 WB

Beko B3WF U7841 WB nije samo mašina za pranje veša; to je vaš partner u postizanju čistijeg i svježijeg rublja s lakoćom. Dizajnirana da zadovolji potrebe modernih domaćinstava, ova mašina za pranje veša kombinuje efikasnost sa naprednom tehnologijom kako bi pružila izvanredne performanse.

Izvanredan kapacitet

Sa impresivnim kapacitetom od 8 kg, Beko mašina za pranje veša omogućava vam da perete veće količine, što je čini savršenom za porodice i zaposlena domaćinstva. Recite zbogom višestrukim ciklusima pranja!

Impresivna brzina okretanja

Opremljen snažnom brzinom centrifuge od 1.400 okretaja u minuti, vaša odjeća će za kratko vrijeme biti suva i spremna za nošenje. Uživajte u kraćem vremenu sušenja i manjoj potrošnji energije.

Izuzetna energetska efikasnost

Pošto je ocijenjena kao klasa A u energetskoj efikasnosti, ova mašina podržava ekološki prihvatljivo pranje, a istovremeno smanjuje vaše račune za energiju. Uštedite novac i pomozite okolišu pri svakom pranju.

15 raznovrsnih programa pranja

Uz 15 različitih programa pranja, uključujući specijalizirane opcije za vunu, pamuk, sintetiku, pa čak i sportsku odjeću, možete prihvatiti svaki izazov pranja rublja. Brzi 14-minutni ekspresni program savršen je kada ste u žurbi!

Napredne tehnološke karakteristike

Sa Aquafusion tehnologijom, Beko mašina za pranje veša optimizuje upotrebu deterdženta, štedeći prah, vodu i energiju. Osim toga, SteamCure i AquaWave tehnologija bubnja osiguravaju nježno, ali efikasno čišćenje svaki put.

Fizičke karakteristike
  • Boja: bijela
  • Visina: 84,5 cm
  • Širina: 60 cm
  • Dubina: 55 cm
  • Težina: 70 kg
  • Nivo buke: 72 dB(A)
Pogodne karakteristike

Dizajniran imajući na umu udobnost korisnika, uključuje funkcije poput digitalnog displeja, brave za djecu za sigurnost i mogućnost dodavanja rublja usred ciklusa. Opcija odgođenog početka omogućava vam da zakažete pranje koje odgovara vašem životnom stilu.

Čišćenje i održavanje

Ladica za deterdžente koja se sama čisti osigurava da vaša mašina ostane čista i efikasna, dok namjenski program za čišćenje bubnja pomaže produžiti vijek trajanja mašine.

Informacije o garanciji

Uživajte u miru uz 60-mjesečnu garanciju i iskoristite 10-godišnju garanciju na motor jednostavnom registracijom na službenoj web stranici.

Beko B3WF U7841 WB savršen je dodatak svakom domu, kombinujući pouzdanost, efikasnost i praktičnost. Spremite se da doživite novi nivo brige o vešu!

Beko Beko Perilica rublja B3WF U7841 WB
Karakteristike
Energetski razred
A
Kapacitet
8
Širina (u cm)
60
Visina (u cm)
55
Dubina (u cm)
84.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.