Eponuda.ba
Moj profil

Beko Frižider RDSO 206 K31SN

od 483,65 KM
Beko Frižider RDSO 206 K31SNPročitaj više
Brend:Beko

Beko Frižider RDSO 206 K31SN

Opis i karakteristike

Beko Kombinovani frižider RDSO 206K31 SN

Predstavljamo Beko Kombinovani frižider RDSO 206K31 SN, moderan i efikasan dodatak vašoj kuhinji. Ovaj frižider kombinuje inovativne karakteristike sa elegantnim dizajnom, nudeći vam savršeno rešenje za skladištenje hrane i pića.

No Frost tehnologija za održavanje bez muke

Recite zbogom dosadnom odleđivanju uz No Frost tehnologiju ovog frižidera. Sprečava nakupljanje leda, čuvajući vaš frižider bez smrzavanja. To znači da nećete morati prolaziti kroz gnjavažu ručnog odmrzavanja, što vam daje više vremena za uživanje u danu.

Prostrano i organizovano skladište

Sa ukupnim neto kapacitetom od 206 litara, ovaj frižider pruža dovoljno prostora za odlaganje svih vaših namirnica. Odeljak frižidera nudi 169 litara prostora, dok zamrzivač ima dodatnih 37 litara. Organizujte svoju hranu sa 3 police i fiokom u frižideru, kao i odeljkom za zamrzavanje sa pregradom.

Energetska efikasnost i smanjenje buke

Kombinovani frižider Beko RDSO 206K31 SN je energetski efikasan sa ocenom F. To znači da troši minimalno električnu energiju, pomažući vam da uštedite na računima za energiju. Osim toga, radi tiho uz nivo buke od samo 40 dB, osiguravajući mirno okruženje u vašoj kuhinji.

Pogodne karakteristike i specifikacije

Osvijetlite svoj frižider LED rasvjetom, pružajući jasnu vidljivost vaših namirnica. Smjer otvaranja vrata može se lako podesiti prema vašim željama, nudeći fleksibilnost u postavljanju. Sa širinom od 54,5 cm, visinom od 143 cm i dubinom od 55,5 cm, ovaj frižider je kompaktan i štedi prostor. Teži samo 38 kg, što ga čini lakim za premještanje i ugradnju na željenu lokaciju.

Nadogradite svoju kuhinju sa Beko Kombinovani frižiderom RDSO 206K31 SN. Njegov moderan dizajn, učinkovite performanse i praktične karakteristike čine ga savršenim izborom za pohranjivanje vaših namirnica i njihovo duže zadržavanje svježe.

Beko Frižider RDSO 206 K31SN
Karakteristike
Energetski razred
F
Širina (u cm)
54.5
Visina (u cm)
143
Dubina (u cm)
55
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.