Eponuda.ba
Moj profil

Beko Ugr. Frižider BU 1154 N PODPULTNI

od 525,00 KM
Zapremina frižidera: 92 lZapremina zamrzivača: 15 lEnergetska klasa: EGarancija: 5 godina/e
Brend:Beko

Beko Ugr. Frižider BU 1154 N PODPULTNI

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

Predstavljamo Beko Ugr. Frižider BU 1154 N PODPULTNI, moderan i efikasan podradni frižider dizajniran za moderan život. Idealan za male prostore ili kao dodatak vašoj kuhinji, ovaj ugradbeni frižider kombinuje praktičnost sa elegantnom funkcionalnošću.

Prostrani enterijer

Sa ukupnim kapacitetom od 107 litara, Beko BU1154N pruža dovoljno prostora za sve vaše svježe sastojke i smrznutu robu. Pretinac za svježu hranu ima izdašnih 92 litre, dok namjenski odjeljak zamrzivača ima 15 litara, što olakšava efikasno organiziranje namirnica i pripremanje obroka.

Svestrani dizajn

Ovaj frižider ima reverzibilna vrata, koja vam omogućavaju da prilagodite smer otvaranja kako bi odgovarao rasporedu vaše kuhinje. Njegova kompaktna visina od 82 cm i širina od 59,5 cm znače da se bez napora uklapa ispod bilo kojeg pulta, pružajući besprijekoran izgled koji maksimizira vaš raspoloživi prostor.

Energetska efikasnost

Beko BU1154N ima klasu E za energetsku efikasnost, osiguravajući da ne samo da uštedite na računima za komunalne usluge, već i da smanjite svoj uticaj na životnu sredinu. Uz godišnju potrošnju energije od samo 144,91 kWh, ovaj hladnjak je dizajniran da bude i ekonomičan i efikasan.

Tiha operacija

Uživajte u mirnom kuhinjskom okruženju sa nivoom buke od samo 37 dBA, što omogućava da ovaj frižider radi tiho u pozadini bez ometanja vaših svakodnevnih aktivnosti.

Unutrašnje osvetljenje i kontrole

Uz jako LED osvjetljenje, unutrašnjost frižidera je dobro osvijetljena, što olakšava pronalaženje onoga što vam treba, čak i pri slabom svjetlu. Mehaničke kontrole su jednostavne i jednostavne za upotrebu, što vam omogućava da s lakoćom prilagodite temperaturu.

Specifikacije
  • Visina: 82 cm
  • Širina: 59,5 cm
  • Dubina: 54,5 cm
  • Težina: 29 kg
  • Klimatska klasa: SNT
  • Boja: bijela

Nadogradite svoju kuhinju uz Beko Ugr. Frižider BU 1154 N PODPULTNI, gdje se praktičnost susreće sa modernim dizajnom, osiguravajući da vaša hrana ostaje svježa, a istovremeno obogaćuje vaš prostor.

Beko Ugr. Frižider BU 1154 N PODPULTNI
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
Low Frost
Energetski razred
E
Širina (u cm)
57.6
Visina (u cm)
89.6
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.