Eponuda.ba
Moj profil

Beko Zamrzivač RFSA 240 M41WN

od 704,65 KM
Beko vertikalni zamrzivač RFSA240M41WN Beko RFSA240M41WN je moderan, samostojeći vertikalni zamrzivač koji kombinuje sofisticiranu bijelu boju s naprednim karakteristikama hlađenja i energetskom efikasnošću. Dizajniran sa visinom od 150,8 cm i širinom od 59,5 cm, ovaj kompaktni uređaj nudi prostranu unutrašnjost s bruto zapreminom od 240 litara i neto zapreminom od 215 litara, što omogućava optimalno skladištenje raznih namirnica. Mini Frost tehnologija za smanjenje stvaranja leda Ovaj zamrziva
Brend:Beko

Beko Zamrzivač RFSA 240 M41WN

Opis i karakteristike

Beko vertikalni zamrzivač RFSA240M41WN

Beko RFSA240M41WN je moderan, samostojeći vertikalni zamrzivač koji kombinuje sofisticiranu bijelu boju s naprednim karakteristikama hlađenja i energetskom efikasnošću. Dizajniran sa visinom od 150,8 cm i širinom od 59,5 cm, ovaj kompaktni uređaj nudi prostranu unutrašnjost s bruto zapreminom od 240 litara i neto zapreminom od 215 litara, što omogućava optimalno skladištenje raznih namirnica.

Mini Frost tehnologija za smanjenje stvaranja leda

Ovaj zamrzivač koristi tehnologiju Mini Frost koja smanjuje stvaranje leda, što rezultira rjeđim odleđivanjem i lakšim održavanjem. Njegov statički sistem hlađenja efikasno održava temperaturu, a sa klasom energetske efikasnosti E, godišnja potrošnja energije je 205 kWh, što ga čini ekološki svjesnim izborom. Sa nivoom buke od samo 36 dB, ovaj zamrzivač je izuzetno tih, pružajući mirno okruženje u vašoj kuhinji ili gde god da se nalazi.

Pogodna organizacija i brzo zamrzavanje

Opremljen sa 6 fioka, ovaj zamrzivač olakšava organizaciju i pristup smrznutoj hrani. Takođe uključuje korisnu kutiju za led. Funkcija brzog zamrzavanja omogućava brzo smanjenje temperature, idealno za brzo zamrzavanje svježih namirnica uz očuvanje njihovog okusa i nutritivne vrijednosti. Kontrolna tabla sa displejom "3 Light & Pot" nudi jednostavnu mehaničku kontrolu nad funkcijama zamrzivača.

Praktičan dizajn i prilagodljivost

Dizajniran s obzirom na praktičnost, ovaj zamrzivač ima vrata koja se mogu okretati koja se mogu podesiti tako da odgovaraju rasporedu vaše kuhinje. Aparat radi na standardnom napajanju od 220-240 V/50 Hz, što ga čini pogodnim za većinu domaćinstava.

Efikasno i pouzdano rješenje za zamrzavanje za moderna domaćinstva

Sa dimenzijama od 150,8 x 59,5 x 59,2 cm i težinom od 51,5 kg (neto) / 54,3 kg (bruto), ovaj model se lako uklapa u većinu prostora, pružajući efikasno i pouzdano rješenje za skladištenje smrznute hrane u modernim domaćinstvima.

Energetska klasa

Lista podataka uređaja

Beko Zamrzivač RFSA 240 M41WN
Karakteristike
Širina (u cm)
59.5
Visina (u cm)
150.8
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.