Eponuda.ba
Moj profil

Bosch napa DLN53AA70

od 270,00 KM
300 m3/h / Buka: 46/62dB / 3 podešavanja snage
Brend:Bosch

Bosch napa DLN53AA70

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Bosch ugrađena napa DLN53AA70

Unapredite svoje kulinarsko iskustvo uz Bosch ugradnu napu DLN53AA70. Ovaj moćni aspirator ima maksimalnu brzinu usisavanja od 302 m³/h, što osigurava da će se vaša kuhinja brzo i efikasno riješiti neugodnih mirisa i pare.

Energetska efikasnost je prioritet za ovu napu, koja se može pohvaliti energetskom ocjenom D i godišnjom potrošnjom energije od 68 kWh, što doprinosi uštedi troškova u vašoj kuhinji.

Sa visokokvalitetnim aluminijskim filterom za masnoću, održavanje je jednostavno i jamči dugotrajnu upotrebu. Sa samo jednim komadom, održavanje filtera je pojednostavljeno radi vaše udobnosti.

Doživite optimalnu vidljivost dok kuhate uz integrirano osvjetljenje od 3 W, pružajući dovoljno svjetla uz efikasnu potrošnju energije. Klasa efikasnosti rasvjete D osigurava da možete jasno vidjeti šta pripremate bez brige o prekomjernoj potrošnji energije.

Ugrađeni dizajn ove nape širine 53 cm neprimjetno se uklapa u modernu kuhinjsku estetiku. Poboljšava cjelokupni izgled vaše kuhinje bez ugrožavanja funkcionalnosti.

Bosch ugradbena napa DLN53AA70 je savršen izbor za vašu kuhinju. Njegove moćne mogućnosti ekstrakcije efikasno eliminišu neprijatne mirise i paru dok kuvate. Energetska efikasnost ovog modela znači manje brige oko računa za struju, a visokokvalitetni aluminijumski filter obećava lako održavanje i izdržljivost.

Uživajte u čistom i svježem zraku dok pripremate omiljena jela, bez brige da će u vašoj kuhinji ostati neugodni mirisi. Uz precizno osvjetljenje koje pruža ova napa, nećete propustiti nijedan važan detalj na vašoj peći. Elegantan ugrađeni dizajn neprimjetno nadopunjuje vašu kuhinju, dodajući moderan štih. Sa širinom od 53 cm, Bosch DLN53AA70 je kompaktan, ali dovoljno snažan da zadovolji sve vaše potrebe.

Prepustite se čistom i ugodnom okruženju za kuhanje. Neka Bosch DLN53AA70 bude vaš pouzdan partner u održavanju ugodne i uredne kuhinje.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje kulinarsko iskustvo. Odaberite Bosch DLN53AA70 i osigurajte da vaša kuhinja ostane svježa i bez viška pare. Naručite sada i uživajte u svakom trenutku provedenom uz štednjak!

Bosch Bosch napa DLN53AA70
Karakteristike
Širina (u cm)
53
Način ugradnje
Ugradni
Tip aspiratora
Standardni
Upravljanje
Mehaničko (prekidač)
Broj motora
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.