Eponuda.ba
Moj profil

Bosch perilica posuđa Serie 4| 60 CM, D, 13 setova, BIJELA, ( SMS4HVW33E )

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

BOSCH perilica posuđa Serie 4 SMS4HVW33E, 60 CM, D, 13 setova, BIJELA,Izmjenjivač toplote...
Brend:Bosch

Bosch perilica posuđa Serie 4| 60 CM, D, 13 setova, BIJELA, ( SMS4HVW33E )

Opis i karakteristike

Bosch perilica posuđa Serie 4| 60 CM, D, 13 setova, BIJELA, ( SMS4HVW33E )

Iskusite lako i efikasno pranje posuđa sa Bosch mašinom za pranje sudova serije 4. Dizajnirana da pruži izuzetne performanse čišćenja, ova mašina za pranje posuđa osigurava da vaše posuđe ispadne blistavo čisto i savršeno suvo.

Ekstra suha funkcionalnost

Recite zbogom mokrim plastičnim posudama! Bosch mašina za pranje sudova serije 4 ima funkciju Extra Dry koja podiže temperaturu tokom završnog ispiranja i produžava vrijeme sušenja. Ovo osigurava da čak i plastični predmeti, kao što su flašice za bebe i pribor za piknik, izađu iz mašine za pranje sudova potpuno čisti i suvi.

VarioFlex korpe i Varioladica

Sistem korpi VarioFlex Plus nudi visoku fleksibilnost i praktičnost. Sa osam pokretnih elemenata u gornjoj korpi, uključujući staklenu rešetku i sklopive dijelove, možete lako prilagoditi korpe za različite vrste posuđa. Crvene oznake vode vas kako da prilagodite korpu prema artiklima koje tovarite. Donja korpa nudi devet pokretnih elemenata i ima zaobljene sklopive dijelove za dodatnu zaštitu i stabilnost. Ručke od nerđajućeg čelika omogućavaju praktičan i brz pristup vašem posuđu.

Program Silence

Buka više nije briga za Bosch Silence program. Nakon aktiviranja, nivo buke se automatski smanjuje na minimum, zahvaljujući posebno dizajniranom programu Eco 50 C, rasprševanju vode pod niskim pritiskom i produženoj fazi čišćenja.

VoiceControl

Zahvaljujući partnerstvu sa Amazon Alexa, sada možete kontrolisati svoju mašinu za pranje sudova svojim glasom. Provjerite je li funkcija "Home Connect" u aplikaciji Alexa dostupna u vašoj zemlji i jeziku. Omogućite odgovarajuću funkciju za uspostavljanje veze između Amazon Alexa i vašeg kućnog aparata.

Personalizirana funkcionalnost

Iskoristite maksimum iz svoje mašine za pranje sudova i pojednostavite svoj svakodnevni život uz personalizovanu funkciju. Jednostavno postavite najčešće korištene programe i opcije kao svoju omiljenu kombinaciju. Možete pokrenuti personaliziranu postavku putem aplikacije Home Connect ili direktno na ekranu prilagođenom korisniku samo jednim dodirom. Na primjer, kombinirajte opciju Extra Dry sa programom Eco 50 C i pokrenite mašinu za pranje sudova jednim dodirom. Ove prilagođene postavke čine pranje posuđa lakim kao povjetarac.

AquaStop

Nikada ne brinite o oštećenju vode! Bosch mašine za pranje sudova sa AquaStop sistemom opremljene su dovodnim crevom sa dva zida, sigurnosnim ventilom i podnim rezervoarom sa plivajućim prekidačem. Ovo pruža 100% zaštitu od oštećenja vodom. Osim toga, Bosch nudi doživotnu garanciju za rad vašeg uređaja, osiguravajući pouzdane rezultate iz dana u dan.

Tehnologija zaštite stakla

Vaše osjetljive čaše i porcelan zaslužuju posebnu pažnju. Bosch mašine za pranje sudova sa tehnologijom zaštite stakla prilagođavaju nivo tvrdoće vode kako bi sprečile koroziju izazvanu mekom vodom. Ova optimizacija osigurava zaštitu vašeg dragocjenog staklenog posuđa i osjetljivog porculana koji zahtijevaju dodatnu njegu.

DosageAssist

Doživite optimalne rezultate čišćenja i tiši proces pranja uz DosageAssist. Deterdžent pada iz fioke za deterdžent u posebnu ladicu u gornjoj korpi, gde se potpuno rastvara za efikasno čišćenje.

Automatski programi

Zaboravite na pogađanje pravog programa! Bosch mašina za pranje sudova serije 4 nudi automatske programe koji prilagođavaju temperaturu vode i vrijeme ispiranja na osnovu nivoa prljavštine i količine posuđa. S ovim automatskim programima uštedjet ćete vodu i energiju dok postižete najbolje rezultate čišćenja. Odaberite odgovarajući program pranja samo jednim pritiskom na dugme za svaku vrstu posuđa.

LoadSensor

Uštedite energiju kada perete manje posuđa sa funkcijom LoadSensor. Ovaj inteligentni senzor detektuje težinu tereta i u skladu s tim prilagođava količinu vode. Kada se stavi manje posuđa, mašina za pranje sudova automatski smanjuje potrošnju vode i energije, osiguravajući efikasan i ekološki prihvatljiv rad.

Bosch BOSCH perilica posuđa Serie 4| 60 CM, D, 13 setova, BIJELA, ( SMS4HVW33E )
Karakteristike
Energetski razred
A
Broj kompleta
13
Tip sudomašine
Samostojeća
Širina (u cm)
60
Visina (u cm)
84.5
Dubina (u cm)
60
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.