Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Samostojeća mašina za pranje suđa GS643E90X

971,00 KM
Top izbor
Energetski razred: E / Broj setova: 16 kom / Broj korpi: 3 / Tip konstrukcije: Samostojeća / Širina: 599 mm / Visina: 845 mm
Brend:Gorenje

Gorenje Samostojeća mašina za pranje suđa GS643E90X

Trenutno najbolja ponuda:

971,00 KMu Top izbor

Opis i karakteristike

Gorenje Samostojeća mašina za pranje sudova GS643E90X

Predstavljamo Gorenje GS643E90X, svestranu i efikasnu mašinu za pranje sudova koja će učiniti vaše iskustvo pranja bez napora. Sa svojim naprednim karakteristikama i elegantnim dizajnom, ova mašina za pranje sudova je savršen dodatak svakoj modernoj kuhinji.

Efikasnost:

Sa ocjenom A za performanse pranja i sušenja, ova mašina za pranje posuđa osigurava da vaše posuđe svaki put bude čisto i besprijekorno. Njegov standardni motor osigurava pouzdane performanse, dok Eco program omogućava uštedu energije i vode bez ugrožavanja rezultata. Uz potrošnju vode od samo 11 litara po ciklusu i nisku potrošnju energije u stanju pripravnosti od 0,49 W, ova mašina za pranje sudova je ekonomična i ekološki prihvatljiva.

Kontrola:

Gorenje GS643E90X ima kontrolnu tablu na dodir prilagođenu korisniku, koja omogućava lako i intuitivno rukovanje. Indikatorska lampica i zvučni signal obavještavaju vas kada je ciklus pranja završen, dok vam opcija odloženog starta omogućava da podesite mašinu za pranje posuđa da počne s pranjem do 24 sata unaprijed. Pored toga, ova mašina za pranje sudova je kompatibilna sa 3-u-1 tabletama, pružajući praktičnost i fleksibilnost u upotrebi deterdženta.

Programi:

Ova mašina za pranje sudova nudi niz programa koji odgovaraju vašim potrebama. Bilo da vam je potrebno brzo pranje, delikatno čišćenje kristalnih čaša, higijensko pranje ili intenzivno čišćenje, ova mašina za pranje posuđa će vas pokriti. Također možete kreirati i spremiti vlastite prilagođene programe, osiguravajući da se vaše posuđe čisti točno onako kako želite.

Oprema:

Gorenje GS643E90X opremljen je sa tri korpe, pružajući dovoljno prostora za vaše posuđe. Gornja korpa sadrži dva držača za čaše, široki držač noževa, fiksne držače za čaše i sklopive držače za čaše na lijevoj strani. Donja korpa uključuje široku mrežicu, sklopive/deljive stražnje držače i korpu za pribor. Tu je i treća korpa za pribor za jelo, koja se po potrebi može odvojiti ili izvaditi. Pored toga, mašina za pranje sudova ima multifunkcionalnu donju korpu za dodatnu udobnost.

Tehničke specifikacije:
  • Nivo buke: 47 dB(A) (maksimalno)
  • Podešavanje visine: 50 mm
  • Širina proizvoda: 599 mm
  • Visina proizvoda: 845 mm
  • Dubina proizvoda: 597 mm
  • Širina pakiranog proizvoda: 680 mm
  • Visina pakiranog proizvoda: 890 mm
  • Dubina pakiranog proizvoda: 656 mm
  • Napon: 220-240 V

Unapredite svoje iskustvo pranja posuđa uz Gorenje GS643E90X. Njegove efikasne performanse, prilagodljivi programi i praktične funkcije čine ga savršenim dodatkom svakoj kuhinji.

Gorenje Samostojeća mašina za pranje suđa GS643E90X
Karakteristike
Energetski razred
E
Broj kompleta
16
Širina (u cm)
59.9
Visina (u cm)
84.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.