Eponuda.ba
Moj profil

Candy Napa CANDY CBT 6130/3X

159,90 KM
BG-Elektronik
Candy CBT 6130/3X kuhinjska napa Nadogradite svoju kuhinju elegantnom i efikasnom Candy CBT 6130/3X kuhinjskom napom. Ova teleskopska ugradbena napa je dizajnirana da poboljša vaše iskustvo kuhanja, a istovremeno unese dašak stila vašem prostoru. Sa svojim snažnim protokom zraka i praktičnim karakteristikama, ova napa je nezaobilazna za svaku modernu kuhinju. Ključne karakteristike: Uz neto težinu od 5,5 kg i kompaktne dimenzije od 59,8 x 17,5 x 29,8 cm, ova napa je dizajnirana da se neprimjetn
Brend:Candy

Candy Napa CANDY CBT 6130/3X

Trenutno najbolja ponuda:

159,90 KMu BG-Elektronik

Opis i karakteristike

Candy CBT 6130/3X kuhinjska napa

Nadogradite svoju kuhinju elegantnom i efikasnom Candy CBT 6130/3X kuhinjskom napom. Ova teleskopska ugradbena napa je dizajnirana da poboljša vaše iskustvo kuhanja, a istovremeno unese dašak stila vašem prostoru. Sa svojim snažnim protokom zraka i praktičnim karakteristikama, ova napa je nezaobilazna za svaku modernu kuhinju.

Ključne karakteristike:
  • Snažna ekstrakcija: Candy CBT 6130/3X nudi visoku brzinu protoka zraka do 193 m3/h, osiguravajući da vaša kuhinja ostane svježa i bez mirisa dok kuhate.
  • Podesivo osvjetljenje: Opremljen jednom halogenom sijalicom, ova napa pruža optimalno osvjetljenje, omogućavajući vam da jasno vidite svoju površinu za kuhanje.
  • Izdržljivi filteri: Dvije aluminijske ploče čine čvrsti metalni filter koji efikasno hvata masnoću i druge čestice. Dodatno, opcioni filter na ugljen pomaže u uklanjanju mirisa kuvanja.
  • Tihi rad: sa nivoom buke od čak 38 dB(A) na najnižoj postavci, ova napa osigurava mirno i udobno okruženje za kuvanje.
  • Elegantan dizajn: Candy CBT 6130/3X ima elegantnu konstrukciju od nerđajućeg čelika, dodajući dašak elegancije vašem kuhinjskom dekoru.
  • Jednostavna instalacija: Sa prečnikom od 150 mm, otvor za vazduh čini instalaciju lakom.

Uz neto težinu od 5,5 kg i kompaktne dimenzije od 59,8 x 17,5 x 29,8 cm, ova napa je dizajnirana da se neprimjetno uklopi u vaš kuhinjski prostor. Njegovo napajanje od 220-240V i frekvencija od 50Hz osiguravaju kompatibilnost sa većinom električnih sistema.

Imajte na umu da se slike proizvoda mogu neznatno razlikovati od stvarnih artikala, jer stalno nastojimo poboljšati naše proizvode.

Vjerujte u kvalitet Candy Hoovera kao predanog uvoznika ovog proizvoda. Zadovoljstvo je naš glavni prioritet, pa ako imate bilo kakvih upita, jednostavno ostavite svoju e-mail adresu i model proizvoda ili SKU, a mi ćemo vam dati tačne informacije u roku od 24 sata.

Nadogradite svoju kuhinju danas s Candy CBT 6130/3X kuhinjskom napom i doživite savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti.

Napa CANDY CBT 6130/3X
Karakteristike
Širina (u cm)
59
Način ugradnje
Ugradni
Tip aspiratora
Teleskopski (na izvlačenje)
Broj motora
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.