Eponuda.ba
Moj profil

Corsair Miš Corsair Harpoon PRO RGB 12KDPI

od 69,00 KM
Corsair HARPOON RGB PRO žičani miš pruža stabilnu i brzu vezu sa svojom pouzdanom USB žičnom vezom. Možete uživati u vrhunskoj preciznosti sa svojim optičkim senzorom koji dostiže rezoluciju od 12000 DPI, što ga čini idealnim za sve vaše avanture igranja. Sa šest potpuno programabilnih dugmadi, ovaj miš vam omogućava da prilagodite kontrole i s lakoćom izvršavate složene makro komande. Dinamično jednozonsko RGB osvjetljenje daje vam mogućnost da personalizirate izgled miša i uskladite ga s drug
Brend:Corsair

Corsair Miš Corsair Harpoon PRO RGB 12KDPI

Opis i karakteristike

Corsair HARPOON RGB PRO žičani miš pruža stabilnu i brzu vezu sa svojom pouzdanom USB žičnom vezom. Možete uživati u vrhunskoj preciznosti sa svojim optičkim senzorom koji dostiže rezoluciju od 12000 DPI, što ga čini idealnim za sve vaše avanture igranja.

Sa šest potpuno programabilnih dugmadi, ovaj miš vam omogućava da prilagodite kontrole i s lakoćom izvršavate složene makro komande. Dinamično jednozonsko RGB osvjetljenje daje vam mogućnost da personalizirate izgled miša i uskladite ga s drugim komponentama.

Dizajniran za dugotrajnu udobnost, ovaj miš ima ergonomski dizajn sa oblikovanim oblikom i gumiranim bočnim ručkama, osiguravajući čvrsto i udobno držanje tokom dužih igranja.

Corsair HARPOON RGB PRO miš je dizajniran da pruži vrhunsko iskustvo igranja. Sa svojom laganom konstrukcijom od samo 85g, omogućava vam da igrate satima bez umora. Ergonomski oblik i gumirane bočne ručke garantuju udobnost i stabilnost, dok vam šest programabilnih dugmadi daju slobodu da prilagodite miš svojim potrebama.

Precizni optički senzor od 12000 DPI osigurava da je svaki vaš pokret precizan, a Omron prekidači visokih performansi obećavaju izdržljivost i pouzdanost sa do 20 miliona klikova. RGB osvetljenje dodaje prilagodbu i stil vašim podešavanjima za igranje, a sve to može da se kontroliše pomoću softvera CORSAIR iCUE.

Zahvaljujući jednostavnom plug-and-play postavci, ovaj miš je spreman za akciju čim ga izvadite iz kutije. Povežite ga sa računarom i počnite dominirati u svojim igrama. Bez obzira na žanr ili stil igre, Corsair HARPOON RGB PRO je pouzdan saveznik koji će vas pratiti na vašem putu do pobjede.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje iskustvo igranja. Odaberite Corsair HARPOON RGB PRO miš i osigurajte prednost u svakoj igri.

Miš Corsair Harpoon PRO RGB 12KDPI
Karakteristike
Optička rezolucija
12000
Način povezivanja
Žično
Senzor
Optički
Konekcija
USB
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:07avg 2024Vrijeme čitanja: 1 min

Corsair ch9301111eu video test

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.