Eponuda.ba
Moj profil

Logitech miš Gamiing G502 X LIGHTSPEED - WHITE/CORE

od 169,00 KM
Miš LOGITECH G502 X Corded Gaming Mouse white USB 910006146
Brend:Logitech

Logitech miš Gamiing G502 X LIGHTSPEED - WHITE/CORE

Opis i karakteristike

Sloboda kretanja:

Uživaj u neograničenoj slobodi pokreta zahvaljujući RF bežičnoj tehnologiji koja ti omogućava da se krećeš bez zapetljanih kablova.

Visoka preciznost:

Sa rezolucijom od 25600 DPI i brzinom kursora od 400 ips, ovaj miš ti pruža izuzetnu preciznost i brzinu odziva, neophodnu za svaku igru.

Prilagodljivost:

Sa 13 programabilnih tastera, prilagodi svoj miš za svaku igru i svaki stil igre, čineći tvoje akcije bržim i efikasnijim.

Ergonomski dizajn:

Dizajniran za desnoruke, ovaj miš pruža udobnost i smanjuje zamor tokom dugih gejming sesija zahvaljujući svom ergonomskom obliku.

Izdržljiva baterija:

Ne brini o čestom punjenju, jer ugrađena litijumpolimer baterija obezbeđuje dugotrajnu upotrebu do 140 časova na jednom punjenju.

Otkrij novu dimenziju gejminga sa Logitech G502 X LIGHTSPEED bežičnim mišem. Opremljen naprednom LIGHTSPEED tehnologijom, ovaj miš ti pruža brzinu i pouzdanost žičanog miša, ali bez kablova koji te sputavaju. Uživaj u vrhunskoj preciznosti zahvaljujući HERO 25K senzoru i mogućnosti podešavanja rezolucije do nezamislivih 25600 DPI.

Ergonomski oblikovan za desnoruke korisnike, ovaj miš ti obećava udobnost čak i tokom maratonskih gejming sesija. PTFE nožice osiguravaju glatko klizanje po svim površinama, dok monohromatski dizajn dodaje stil tvom gejming setapu.

Ne samo da je moćan, već je i pametan. Sa 13 programabilnih tastera, svaki tvoj potez može biti precizno izveden uz minimalan napor. Ugrađena memorija omogućava ti da sačuvaš do 5 profila, tako da možeš lako prebacivati između podešavanja za različite igre ili korisničke profile.

Zaboravi na brige o trajanju baterije. Uz mogućnost ponovnog punjenja i izdržljivu bateriju, tvoj miš je uvek spreman za akciju. Kad god ti zatreba, jednostavno ga napuni preko USB tipa C porta i nastavi tamo gde si stao.

Zaključak:

Ako tražiš pouzdanog partnera za tvoje gejming avanture, Logitech G502 X LIGHTSPEED je pravi izbor. Ne dozvoli da te kablovi ograniče, oslobodi se i dominiraj igrom. Naruči svoj primerak danas i podigni svoje gejming veštine na viši nivo!

Logitech G502 X LIGHTSPEED – WHITE/CORE – 2.4GHZ – EER2 – #933
Karakteristike
Optička rezolucija
25600
Način povezivanja
Bežično
Senzor
Optički
Konekcija
USB

Video test / stručna recenzija proizvoda

14:11nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Logitech G502 video test

Pregled miša Logitech G502X

Danas imamo nešto posebno za vas - Logitech miš G502X. Potpuno je nov i predstavlja poboljšanje u odnosu na originalni G502 miš. Koristim ovo već dve nedelje i imam mnogo toga da kažem. To je neverovatan proizvod koji je Logitech lansirao za nas, pa hajde da uđemo u detalje.

Dizajn i karakteristike

Ovo je žičana verzija G502X, što je najjeftinija dostupna verzija. Postoje tri verzije ovog miša, uključujući plus i najskuplju verziju koja je bežična sa RGB osvetljenjem. Verzija sa kablom nema RGB osvetljenje osim malog svetla koje pokazuje DPI podešavanja. Uprkos tome što nema RGB svetla, ovaj miš radi jednako dobro kao i ostali.

G502X je super lagan, a žica je napravljena od gume, što ga čini lakim za kretanje po stolu ili stolu. Miš takođe ima gumeni oslonac za palac, koji je odvojen od plastičnog kućišta. Ovo ne samo da olakšava čišćenje, već i omogućava bolje prianjanje tokom igre. Miš takođe ima jedinstvenu funkciju - prilagodljivo dugme za palac koje se može proširiti radi lakšeg pristupa prilikom snajperskog udara.

Performanse

G502X ima Hero 25k senzor, koji nudi precizno i precizno praćenje. Senzor radi izuzetno dobro, bilo da igrate igrice ili obavljate svakodnevne zadatke. Miš takođe ima prekidače za snagu svetlosti, pružajući lakše i brže iskustvo klikanja. Točak za pomeranje na ovom mišu je takođe vredan pomena jer omogućava i zategnuto i slobodno pomeranje, što ga čini savršenim za skrolovanje kroz dugačke dokumente ili veb stranice.

Dobre strane:

  • Lagani dizajn
  • Odlične performanse senzora
  • Prilagodljivo dugme za snajper
  • Gumeni oslonac za palac za bolje prianjanje
  • Izdržljiv kvalitet izrade

Loše strane:

  • Nema RGB osvetljenja
  • Skupo za žičani miš
  • Točak za pomeranje je lakši u poređenju sa prethodnom verzijom

Zaključno, Logitech G502X je fantastičan miš za igranje koji nudi odlične performanse i udoban dizajn. Iako je možda skupa za žičani miš i nedostaje mu RGB osvetljenje, više nego to nadoknađuje svojom laganom konstrukcijom, preciznim senzorom i prilagodljivim funkcijama. Ako ste na tržištu za novim mišem za igre, G502X je svakako vredan razmatranja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.