Eponuda.ba
Moj profil

Logitech Hyperion Fury Gaming mis G402 Ultra fast FPS

od 93,00 KM
Iskusite munjevito igranje igara uz Logitech G402 Hyperion Fury USB Delta Zero gaming miš u crnoj boji. Spremite se da krenete u intenzivne sesije igranja s ovim elegantnim i ergonomski dizajniranim mišem. Uz naprednu senzorsku tehnologiju za nevjerovatno brzu igru i osam programabilnih dugmadi za prilagodljivu kontrolu, ovaj miš će poboljšati vaš stil igranja. Logitech G402 Hyperion Fury je brzi miš dizajniran za pucačke igre iz prvog lica. Opremljen Logitechovom ekskluzivnom tehnologijom Fusi
Brend:Logitech

Logitech Hyperion Fury Gaming mis G402 Ultra fast FPS

Opis i karakteristike

Iskusite munjevito igranje igara uz Logitech G402 Hyperion Fury USB Delta Zero gaming miš u crnoj boji.

Spremite se da krenete u intenzivne sesije igranja s ovim elegantnim i ergonomski dizajniranim mišem. Uz naprednu senzorsku tehnologiju za nevjerovatno brzu igru i osam programabilnih dugmadi za prilagodljivu kontrolu, ovaj miš će poboljšati vaš stil igranja.


Logitech G402 Hyperion Fury je brzi miš dizajniran za pucačke igre iz prvog lica. Opremljen Logitechovom ekskluzivnom tehnologijom Fusion Engine senzora, može pouzdano pratiti brzine od preko 12 m/s i Logitechovom ekskluzivnom Delta Zero senzorskom tehnologijom za neusporedivu preciznost. Recite zbogom frustraciji vašeg miša koji ne drži korak sa vašim munjevitim potezima. Tehnologija Fusion Engine u Hyperion Fury kombinuje naprednu tehnologiju optičkih senzora sa akcelerometrom i žiroskopom kako bi pružila neusporedivu brzinu praćenja.


Iskusite vrhunske brzine praćenja uz Hyperion Fury. Pokrenuta 32-bitnim ARM procesorom, Fusion Engine tehnologija osigurava pouzdane i precizne brzine praćenja od preko 12 m/s. Osim toga, lagani materijali i klizači s niskim trenjem omogućavaju brzo kretanje i maksimalnu udobnost.


Uživajte u nenadmašnoj preciznosti i tačnosti uz Logitechovu ekskluzivnu Delta Zero tehnologiju. Hyperion Fury vam omogućava trenutni pristup do četiri DPI postavke, nudeći precizno ciljanje u pikselima ili munjevito brze manevre s maksimalnom preciznošću. Uz Logitechov softver za igre, možete dodati i petu DPI postavku i prilagoditi iskustvo svojim željama. Prebacivanjem između DPI postavki, Hyperion Fury može trenutno skočiti sa 4000 DPI na 240 DPI, dajući vam fleksibilnost za uspjeh u haosu bitke.


Miš za igranje Hyperion Fury ima osam programabilnih dugmadi kojima se može dodeliti bilo koja funkcija, od složenih makroa do pritiska na jedan taster, koristeći Logitechov softver. Sačuvajte svoju ličnu konfiguraciju za maksimalnu brzinu i pristupačnost u podrazumevanoj memoriji. Sa dosljednom brzinom izvješćivanja od 1 milisekunde, Hyperion Fury osigurava da se sve vaše komande izvrše u najkraćem mogućem vremenu.

Ključne karakteristike:

  • 1ms vrijeme odziva
  • Ergonomski dizajnirani miš i dugmad
  • Izuzetna odzivnost
  • Delta Zero LED senzor i Fusion tehnologija
  • Podesiva osjetljivost od 250 dpi do 4000 dpi
  • 8 programabilnih dugmadi sa prilagodljivim makroima
  • Maksimalno ubrzanje do 16G
  • Maksimalna brzina od 500 ips
  • Jednostavna instalacija i upotreba

Garancija: 2 godine

Logitech Logitech Hyperion Fury Gaming mis G402 Ultra fast FPS
Karakteristike
Senzor
Optički
Konekcija
USB

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:30nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech g402 video test

Pregled miša Logitech G402: budžetska opcija sa solidnim performansama

Danas imam recenziju Logitech G402 miša. Ovaj miš, iako prilično star, i dalje je prilično popularan i sada se može kupiti po nižoj ceni. Dakle, hajde da zaronimo u detalje i vidimo kako to funkcioniše.

Oblik: udoban i pogodan za korisnike dlanova

Oblik gejmerskog miša je ključan, jer direktno utiče na vaš cilj. G402 me je u početku podsetio na G502, koji je udoban za opštu upotrebu računara. Međutim, G402 je zapravo sasvim drugačiji. Kao korisnik sa rukama prosečne veličine, smatrao sam da je malo prevelika, ali ipak upravljiva. Celokupni oblik je ergonomski i ima gumene ivice za dodatnu udobnost, što ga čini idealnim za korisnike sa većim rukama.

Senzor: pristojne performanse, ali velika distanca

G402 dolazi sa senzorom koji ima maksimalan DPI od 4000. Iako je ovaj opseg DPI dovoljan, niži maksimalni DPI često je pokazatelj slabijeg kvaliteta senzora. Međutim, nisam se suočio sa problemima sa tačnošću praćenja. Jedan nedostatak koji sam primetio je velika distanca, što je uticalo na moju igru. Upoređujući ga sa drugim budžetskim miševima kao što su G203 i Razer Viper Mini, G402 je imao veću distancu koja bi se mogla poboljšati.

Kvalitet izrade: čvrst, ali težak

S obzirom na starost G402, kupio sam polovan i pokazivao je znake habanja. Uprkos tome, miš je i dalje čvrst i nema većih problema kao što su labavi delovi. Logitech-ov kvalitet izrade je generalno pouzdan, a ovaj miš nije izuzetak. Međutim, teži oko 103-104 grama. Iako neki korisnici možda više vole teži miš, verujem da većina ljudi koji tvrde da vole teške miševe nisu iskusili prednosti laganog miša. Pored toga, nožice miša su donekle istrošene, ali i dalje funkcionišu adekvatno za budžetski miš.

Dugmad i točkić za pomeranje: funkcionalni i zadovoljavajući

G402 se može pohvaliti sa nekoliko dugmadi, uključujući standardnu bočnu dugmad i snajpersko dugme za snimke sa nižim DPI, što nije posebno korisno u podrazumevanoj konfiguraciji. Međutim, možete ponovo povezati dugme kako bi odgovaralo vašim potrebama. Točak za pomeranje je gladak i ima dobre taktilne povratne informacije. Iako mišu nedostaje RGB osvetljenje i ima samo plavo osvetljenje, ne bi trebalo da bude problem ako se ne kosi sa vašim podešavanjem.

Presuda: solidan budžetski miš

Sve u svemu, Logitech G402 je prijatno iznenađenje, posebno s obzirom na njegovu budžetsku cenu. Ako imate veće šake, ovaj miš nudi odličnu udobnost i funkcionalnost. Međutim, ako ste korisnik sa manjim rukama, postoje bolje opcije kao što su Razer Viper Mini ili G203. Senzor radi pristojno uz malu zabrinutost u vezi sa rastojanjem, ali za ležerne igrice to ne bi trebalo da bude veliki problem. Kvalitet izrade je pouzdan, iako je miš teži nego što bih voleo. Dugmad i točkić za pomeranje su zadovoljavajući, obezbeđujući dobro iskustvo igranja. Iako bi kabl mogao imati koristi od toga da bude fleksibilniji, vremenom se pokazao izdržljivim. Ja lično razmišljam o modifikaciji ovog miša zamenom kabla i stopala radi poboljšanog iskustva.

Pozitivne strane:

  • Udoban ergonomski oblik 
  • Pouzdan kvalitet izrade
  • Dobre performanse dugmeta
  • Pristojna preciznost praćenja senzora
  • Budžetska cena

Negativne strane:

  • Visoka distanca podizanja
  • Teža težina u poređenju sa modernim lakim miševima
  • Prosečna stopala miša
  • Nesavitljivi kabl
  • Ograničene mogućnosti prilagođavanja

Za jeftin gejmerski miš, Logitech G402 nudi solidne performanse i funkcionalnost. Ako ste na tržištu za jeftin miš i dajte prednost udobnosti i izdržljivosti, G402 je definitivno vredan razmatranja!

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.