Eponuda.ba
Moj profil

Razer Miš Cobra Pro – Ambidextrous Wired/Wireless Gaming Mouse – EU Packaging RZ01-04660100-R3G1

299,00 KM
Redbit
Brend:Razer
  • Redbit
    Miš Cobra Pro – Ambidextrous Wired/Wireless Gaming Mouse – EU Packaging RZ01-04660100-R3G1

Razer Miš Cobra Pro – Ambidextrous Wired/Wireless Gaming Mouse – EU Packaging RZ01-04660100-R3G1

Trenutno najbolja ponuda:

299,00 KMu Redbit

Opis i karakteristike

Razer Miš Cobra Pro – Ambidextrous Wired/Wireless Gaming Mouse – EU Packaging RZ01-04660100-R3G1
Karakteristike
Optička rezolucija
30000
Senzor
Optički
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:53nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Razer Cobra Pro video test

Pregled: Razer Cobra - Propuštena prilika

Razer Cobra je bila tema razgovora u poslednje vreme, i to ne na dobar način. Dakle, mnogo ljudi me je pitalo o ovom mišu i mojim razmišljanjima o njemu, pa sam mislio da vam dam svoje mišljenje, kao i da dam Razer-u neke povratne informacije o ovom mišu. Hajde da uđemo u to i vidimo šta je pošlo po zlu sa Razer Cobra.

Dizajn i težina

Da biste razumeli ovog miša, morate razumeti da je Razer želeo da ga pozicionira kao ambidekstralni Basilisk, miš koji liči na g502. Iako ima nekoliko dodatnih dugmadi i nešto je manji od Razer Viper Ultimate, pada. Ne samo da je teži od tog miša, već mu nedostaje i rafinirani balans koji se nalazi u prethodnim ponudama Razer-a. Razer Cobra se oseća izuzetno teškim za leđa, što ga čini neprijatnim za korišćenje za igranje. Čini se da se Razer više fokusirao na dovođenje težeg miša u ambidekstralni oblik, a ne na njegovo usavršavanje, čineći da se oseća kao naknadna misao.

Karakteristike

Razer je uključio svoj novi Focus Pro 30k senzor i optičke prekidače Gen 3 u Razer Cobra, koji dobro funkcionišu. Takođe su dodali PTFE noge, koje rade svoj posao. Međutim, uprkos ovim karakteristikama, miš ne izgleda i ne izgleda kao ažurirani proizvod. Kao da su ubacili Lamborgini motor u stari Kamri iz 90-ih. Iako su unutrašnjost sjajna, ukupna prezentacija je kratka.

Zbunjujući izbori imenovanja i dizajna

Razerova šema imenovanja za ovaj miš je zbunjujuća. „Pro“ serija bi trebalo da bude za ozbiljne igrače kojima nije potreban dodatni RGB i trikovi, ali Razer Cobra dolazi sa RGB osvetljenjem i trikovima. Dugme profila, na primer, omogućava vam da menjate profile pritiskom na dugme, ali bi bilo mnogo zgodnije da to uradite u softveru umesto da morate da prebacujete mišem. Ova nedoslednost u izboru dizajna otežava razumevanje kome je tačno ovaj miš.

Pozitivne strane:

  • Novi Focus Pro 30k senzor
  • Optički Gen 3 prekidači se osećaju odlično
  • Bočna dugmad i točkić za pomeranje su dobro dizajnirani

Negativne strane:

  • Dizajn sa teškim leđima
  • Nedosledan balans u poređenju sa prethodnim modelima
  • Zbunjujući izbori imenovanja i dizajna
  • DPI dugmad izgledaju jeftino i nepotrebno
  • Nedostaje istaknutih karakteristika

U zaključku, Razer Cobra ne ispunjava očekivanja i oseća se kao propuštena prilika. Pošto Razer pušta miševe kao što su Viper V2 Pro i Viper Mini Pro, Cobra ne uspeva da se istakne niti da ponudi bilo kakav ubedljiv razlog da ga izabere u odnosu na druge opcije, uključujući Razer-ove sopstvene ponude. Cene Kobre takođe nemaju smisla, s obzirom na demografiju na koju cilja. Sve u svemu, Razer Cobra dobija ocenu 6,5 od 10.

Ako imate još pitanja ili želite da podelite svoje misli, javite mi u komentarima ispod. Razer, uzmite u obzir i razmislite o izdavanju Razer Viper Mini Ultimate sa potpuno zatvorenom školjkom i manjom težinom. Potražnja postoji, a igrači je željno očekuju. Vreme je da pojačate svoju igru.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.