Eponuda.ba
Moj profil

Einhell Hidropak GC-WW 1250 NN

od 449,00 KM
Einhell Hidropak GCWW 1250 NN pruža ekonomično rješenje za pumpanje čiste vode iz rezervoara, bunara ili cisterni za upotrebu u kući i vrtu. Sastoji se od snažne vodene pumpe s prekidačem, visokokvalitetnog kućišta od nehrđajućeg čelika i rezervoara zapremine 20 L. Opremljen 1200 W motorom, hidropak osigurava visoku snagu usisavanja i isporuku do 5000 L/h uz stabilan pritisak. Pročitaj više
Brend:Einhell

Einhell Hidropak GC-WW 1250 NN

Opis i karakteristike

Predstavljamo Einhell HIDROFOR, HIDROPAK GC-WW 1250 NN, savršeno rješenje za uštedu novca na skupim računima za vodu. Ovaj sistem za domaćinstvo vam omogućava da koristite vodu iz rezervoara, bunara ili rezervoara za upotrebu u domaćinstvu i vrtu. Kompletan Einhell vodovodni sistem za domaćinstvo uključuje pumpu vodenog mlaza sa prekidačem za uključivanje/isključivanje i INOKS kućište pumpe od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Dizajnirana za visoku efikasnost, pumpa radi sa snažnom usisnom silom i isporučuje optimalan pritisak i protok.

Sa svojim motorom od 1200 W, ovaj vodovodni sistem može isporučiti do 5.000 litara vode na sat. Motor ne zahtijeva održavanje i opremljen je zaštitom od preopterećenja. Rezervoar pod pritiskom od 20 litara, napravljen od nerđajućeg čelika, ima integrisani manometar za jednostavno praćenje. Isporučena voda se skladišti pod stalnim pritiskom i uvijek je dostupna za korištenje u vašem domu ili vrtu. Razlike u pritisku se automatski kompenzuju pomoću prekidača za kontrolu pritiska. Visokokvalitetna mehanička brtva od keramičke gume osigurava dug vijek trajanja.

Odvojeni zavrtanj za punjenje vode olakšava pokretanje sistema, a zavrtanj za odvod vode eliminiše sve probleme sa ispuštanjem preostale vode. Čvrsto postolje pumpe s otvorima osigurava jednostavno pričvršćivanje.

Tehničke specifikacije:

Napajanje 220-240 V 50 Hz
Snaga 1200 W
Maks. Dostvni kapacitet 5000 L/h
Maks. Visina isporuke 50 m
Maks. Pritisak 5 bara
Maks. Visina usisa 8 m
Maks. Temperatura vode 35 °C
Maks. aktivacioni pritisak 1,5 bar
Maks. Pritisak odrezanja 3 bara
Usisna spojnica 42 mm (R1-1/4 AG)
Pritisni priključak 33,3 mm (R1 IG)
Zapremina rezervoara 20 L
Kabl za napajanje 1,5 m H07RNF

Logistički podaci

Dužina 585 mm
Širina 300 mm
Visina 542 mm
Bruto težina jednog pakovanja 17,3 kg
Težina uređaja 14,7 kg
Einhell Hidropak GC-WW 1250 NN
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Hidrofori za vodu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.