Eponuda.ba
Moj profil

Einhell TC-AG 115

od 69,00 KM
EINHELL kutna brusilica TCAG 115/750 Štitnik reznog diska za dodatnu sigurnost korisnika Su...
Brend:Einhell

Einhell TC-AG 115

Opis i karakteristike

LAGANI DIZAJN:

Einhell TCAG 115 kutna brusilica je savršen alat za sve DIY entuzijaste. Sa svojim laganim dizajnom, omogućava vam da bez napora obavljate rezanje, brušenje i druge grube zadatke.

BRZA PROMJENA ALATA:

Zahvaljujući praktičnom mehanizmu za zaključavanje na vretenu, možete brzo i jednostavno mijenjati alate, štedeći vrijeme i olakšavajući rad na različitim projektima.

VISOKI NIVO SIGURNOSTI:

Opremljen zaštitnim štitnikom, ovaj mlin pruža visok nivo sigurnosti tokom rada. Sigurnosni prekidač dodatno sprječava neželjeno pokretanje, čineći vaš rad s ovim alatom sigurnijim.

ROBUSTA KONSTRUKCIJA:

Metalna glava sa zupčanicima osigurava izdržljivost i efikasan prijenos snage, čineći Einhell brusilicu pouzdanim alatom za teške radne uvjete.

MOĆAN MOTOR:

Sa motorom od 500 W i brzinom u praznom hodu od 12.000 okretaja u minuti, ova mini brusilica je sposobna za rukovanje raznim materijalima i zadacima koji su pred vama.

Einhell TCAG 115 kutna brusilica je kompaktan, ali moćan alat koji će postati vaš nezamjenjiv partner u radionici, garaži ili vrtu. Njegova lagana i praktičnost omogućavaju vam da bez napora obavljate različite vrste radova, od rezanja do brušenja. Brza izmjena alata i visok nivo sigurnosti samo su neke od karakteristika koje čine ovaj alat idealnim za sve vaše DIY projekte. Robusna konstrukcija i snažan motor jamče da se na njega možete osloniti u svakoj situaciji. Uzmite stvari u svoje ruke i oživite svoje ideje uz Einhell ugaonu brusilicu TCAG 115. Ne čekajte, nadogradite svoju kolekciju alata već danas!

Registrujte svoj novi Einhell uređaj u roku od 30 dana od kupovine i uživajte u produženoj garanciji. Za više detalja, pogledajte trogodišnju Einhell garanciju na stranici 3.

Einhell TC-AG 115
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Ugaone brusilice
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.