Eponuda.ba
Moj profil

Gembird Card-reader Type-C SDXC combo GEMBIRD UHB-CR3-02, USB 3.1

18,00 KM
ProComp.ba
Gembird UHB-CR3-02 USB Type-C SDXC čitač memorijskih kartica za mobilne telefone i tablete Doživite besprijekoran prijenos podataka i poboljšanu udobnost uz Gembird UHB-CR3-02 USB Type-C SDXC čitač memorijskih kartica. Ovaj kompaktni čitač kartica je dizajniran da podrži sve SD flash memorijske kartice do SDXC, što ga čini pogodnim za upotrebu sa MacBook-om, PC-om i drugim uređajima. Sa svojim USB Type-C interfejsom, ovaj čitač kartica vam omogućava da bez napora povežete SD i TF (microSD) memo
Brend:Gembird

Gembird Card-reader Type-C SDXC combo GEMBIRD UHB-CR3-02, USB 3.1

Trenutno najbolja ponuda:

18,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Gembird UHB-CR3-02 USB Type-C SDXC čitač memorijskih kartica za mobilne telefone i tablete

Doživite besprijekoran prijenos podataka i poboljšanu udobnost uz Gembird UHB-CR3-02 USB Type-C SDXC čitač memorijskih kartica. Ovaj kompaktni čitač kartica je dizajniran da podrži sve SD flash memorijske kartice do SDXC, što ga čini pogodnim za upotrebu sa MacBook-om, PC-om i drugim uređajima.

Sa svojim USB Type-C interfejsom, ovaj čitač kartica vam omogućava da bez napora povežete SD i TF (microSD) memorijske kartice, kao i USB fleš diskove. USB port vam takođe omogućava povezivanje standardnih USB perifernih uređaja kao što su miševi i tastature, pružajući vam raznovrsnu funkcionalnost.

Sa integrisanim USB kablom za jednostavno povezivanje sa Type-C uređajima, ovaj čitač kartica eliminiše potrebu za dodatnim drajverima i eksternim napajanjem. Jednostavno ga priključite i počnite uživati u brzom i pouzdanom prijenosu podataka.

Gembird UHB-CR3-02 je opremljen USB Type-C 3.1 ulaznim i USB 2.0 AF izlaznim interfejsima, osiguravajući kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja. Podržava SD i MicroSD memorijske kartice, uključujući SDHC i SDXC specifikacije do 128 GB.

Sa svojim MA8170 čipsetom, ovaj čitač kartica pruža efikasne performanse i pouzdan prijenos podataka. Njegove kompaktne dimenzije od 55x25x12mm i lagani dizajn od 15g čine ga izuzetno prenosivim, što vam omogućava da ga udobno nosite sa sobom gdje god da idete.

Nadogradite svoje iskustvo prijenosa podataka s Gembird UHB-CR3-02 USB Type-C SDXC čitačem memorijskih kartica. Istražite njegovu besprijekornu kompatibilnost i uživajte u povezivanju bez napora sa svojim mobilnim telefonima, tabletima i drugim USB Type-C uređajima.

Card-reader Type-C SDXC combo GEMBIRD UHB-CR3-02, USB 3.1
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.