Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje frižider NRK6192ES5F

1.054,00 KM
Top izbor
Gorenje NRK6192ES5F frižider Energetska klasa: E Postavljanje proizvoda: Samostojeći Način hlađenja: No Frost Dimenzije (VxŠxD): 185 x 60 59,2 cm
Brend:Gorenje

Gorenje frižider NRK6192ES5F

Trenutno najbolja ponuda:

1.054,00 KMu Top izbor

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Gorenje frižider sa zamrzivačem NRK6192ES5F 735830

Vrsta proizvoda: Kombinovani frižider/zamrzivač

Energetska klasa: E

Ukupna zapremina: 300L

Vrsta proizvoda: Samostalni proizvod

Dimenzije (ŠxVxD): 60cm x 185cm x 592cm


NoFrost Plus: Ova praktična fioka se lako pretvara iz fioke za ribu i meso u fioku za voće i povrće, omogućavajući vam da lako odložite svu svežu hranu.

AdaptTech: Ovaj pametni sistem je dizajniran da održava konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira na to koliko često se vrata otvaraju. Kontinuirano prati korištenje vašeg frižidera i upravlja temperaturom kako bi spriječio bilo kakve temperaturne fluktuacije, osiguravajući dugotrajnu svježinu vaše hrane i smanjujući potrošnju energije.

CrispZone: Prostrana ladica CrispZone dizajnirana je da sačuva hranljive sastojke u vašoj hrani i da je duže zadrži svježom. Niska temperatura pomaže u održavanju kvalitete hrane.

Lako čišćenje: Zahvaljujući inovativno dizajniranoj i potpuno glatkoj unutrašnjoj oblogi, Gorenje GardenFresh frižider sa zamrzivačem se izuzetno lako čisti, održavajući vašu hranu zdravom i sigurnom za konzumiranje.

EcoMode: Kada ste odsutni na duži period, vrata frižidera će biti zatvorena cijelo vrijeme, tako da možete podesiti da radi u načinu rada za uštedu energije.

FastFreeze: Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na niskoj temperaturi od -24°C, čuvajući minerale u hrani. Nakon otprilike dva dana, funkcija se automatski isključuje, a temperatura zamrzivača se vraća na početnu postavku.

IonAir sa MultiFlow 360 ventilacijom: IonAir sistem generiše negativno naelektrisane jone koji su, zahvaljujući novoj funkciji ventilacije MultiFlow 360, ravnomerno raspoređeni po celoj unutrašnjosti frižidera. Vazduh obogaćen ovim jonima čuva ukus hrane i eliminiše neprijatne mirise.

NoFrost Plus: Zamrzivač je opremljen jednim od najboljih sistema hlađenja na tržištu, koji sprečava stvaranje leda i smrzavanja, što dovodi do niske potrošnje energije. Kao rezultat, možete u potpunosti iskoristiti prostor za skladištenje, a odleđivanje i čišćenje unutrašnjosti više nisu potrebni. Pakovanja ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti zajedno, održavajući vaš zamrzivač uredno organiziranim.

LedLight: LED rasvjeta pruža odlično i vrlo efikasno osvjetljenje. Njen životni vek je tri puta duži od konvencionalnih sijalica, a troši i do deset puta manje energije.

Slotin and KitchenFit: Ako želite da postavite frižider direktno uz zid u nišu između kuhinjskih ormarića ili pored zamrzivača, to možete učiniti bez problema. SlotIn šarke za vrata su dizajnirane da omoguće otvaranje pod pravim uglom. Možete lako i glatko izvući police i fioke.

KitchenFit: Ovaj kombinovani frižider sa suprotnom dubinom savršeno se uklapa u vašu kuhinju i pruža dovoljno prostora za odlaganje hrane.

SuperSilent: Ovaj kombinovani frižider radi na nivou buke od 38 dB, što je uporedivo sa šapatom. Ultra tihi rad rezultat je odlične izolacije i inovativnih rješenja sistema hlađenja.

Energetski razred: Kućni aparati stari 15 ili više godina troše do tri puta više energije od novih. Novi modeli Gorenja imaju odličnu toplotnu izolaciju, poboljšane zaptivke na vratima, vrhunske komponente sistema hlađenja i elektronsku regulaciju koja minimizira potrošnju energije.

Garancija: 5 godina


specifikacije:

  • Procijenjena godišnja potrošnja energije: 24181 kWh
  • Nivo buke: 38 dB
  • Dimenzije (ŠxVxD): 60cm x 185cm x 592cm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 64cm x 191cm x 70cm
  • Neto težina: 585 kg
  • Bruto težina: 605 kg
  • Priključak za napajanje: 70W
  • Nazivna struja osigurača: 10A
  • Šifra: 735830
  • EAN kod: 3838782408373

Sadržaj paketa:

  • Uputstvo za upotrebu
  • Skica instalacije
  • Energetska oznaka
  • Informativni list
Gorenje frižider NRK6192ES5FID: EK000557257
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
No Frost
Energetski razred
E
Širina (u cm)
60
Visina (u cm)
185
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.