Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Kombinovani frižider - Simplicity - NoFrost+ NRK6192SYBK

od 866,00 KM
AdaptTech: Pametni sistem pamćenja / Neto ukupni obim: 302 l / Tip konstrukcije: Samostojeća / Širina: 600 mm / Visina: 1850 mm
Brend:Gorenje

Gorenje Kombinovani frižider - Simplicity - NoFrost+ NRK6192SYBK

Opis i karakteristike

Gorenje Kombinovani frižider - Simplicity - NoFrost+ NRK6192SYBK

Doživite praktičnost i efikasnost uz Gorenje Kombinovani frižider. Ova kombinacija frižidera i zamrzivača nudi potpuno NoFrost rešenje sa izdašnim kapacitetom od 320 litara, savršeno za domaćinstva bilo koje veličine. Sa svojom elegantnom crnom bojom i elegantnim dizajnom, sigurno će poboljšati stil svake kuhinje.

Ključne karakteristike:

NoFrost Plus: Recite zbogom ručnom odleđivanju uz NoFrost Plus tehnologiju. Sprečava nakupljanje leda, osiguravajući da vaša hrana ostane svježa i da zamrzivač ostane efikasan.

IonAir tehnologija: Ova inovativna karakteristika osigurava da je zrak u frižideru joniziran kako bi se stvorilo svježe i čisto okruženje za vašu hranu. Uklanja neugodne mirise i pomaže u očuvanju svježine i okusa vaših namirnica.

AdaptTech: Inteligentni sistem AdaptTech prilagođava se vašim dnevnim rutinama i prilagođava temperaturu u skladu s tim. Ovo pomaže u optimizaciji potrošnje energije i održava vašu hranu na savršenoj temperaturi za duže svježine.

Convert FreshZone: odeljak Convert FreshZone savršen je za odlaganje predmeta koji zahtevaju različite nivoe temperature. Može se koristiti kao zona sa nultim stepenom za meso i ribu ili kao običan odeljak frižidera za voće i povrće.

A++ energetska efikasnost: Uštedite na računima za komunalne usluge uz A++ ocjenu energetske efikasnosti. Ova kombinacija frižidera i zamrzivača je dizajnirana da troši manje energije, smanjujući vaš ugljični otisak bez ugrožavanja performansi.

specifikacije:

  • Ukupni kapacitet: 320 litara
  • Dimenzije: 185 cm (V) x 60 cm (Š) x 592 mm (D)
  • Nivo buke: 38 dB(A)
  • Boja: crna
  • Upravljanje: Elektronsko upravljanje sa LED displejom
  • Broj vrata: 2
  • Reverzibilna vrata: Da (desno reverzibilna)
  • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24 sata
  • Godišnja potrošnja energije: 242 kWh

Sa svojim naprednim karakteristikama i prostranim kapacitetom za skladištenje, Kombinovani frižider Gorenje - Simplicity - NoFrost+ NRK6192SYBK je savršen dodatak svakoj modernoj kuhinji. Nadogradite svoje skladište za hranu i uživajte u pogodnosti i efikasnosti koje donosi u vaš svakodnevni život.

Gorenje Kombinovani frižider - Simplicity - NoFrost+ NRK6192SYBK
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
No Frost Plus
Kapacitet zamrzivača (u L)
110
Kapacitet frižidera (u L)
203
Energetski razred
E
Širina (u cm)
60
Visina (u cm)
185
Dubina (u cm)
59.2
Kapacitet frižidera (u L)
203
Kapacitet zamrzivača (u L)
110
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.