Eponuda.ba
Moj profil

Home Antena sobna sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52

od 43,90 KM
Home Antena sobna sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52 Doživite izuzetnu osjetljivost i performanse uz kućnu antenu sobnu sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52. Ova antena je savršen izbor za prijem analognih i digitalnih signala, garantirajući jasno i kvalitetno iskustvo gledanja TV-a. Njegov tanak i lagan dizajn olakšava instalaciju, bilo da se odlučite za montažu na namještaj, zidove ili jednostavno postavljanje na sto pomoću priloženog postolja. Antena je također opremljena napajanjem od 230
Brend:Home

Home Antena sobna sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52

Opis i karakteristike

Home Antena sobna sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52

Doživite izuzetnu osjetljivost i performanse uz kućnu antenu sobnu sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52. Ova antena je savršen izbor za prijem analognih i digitalnih signala, garantirajući jasno i kvalitetno iskustvo gledanja TV-a.

Njegov tanak i lagan dizajn olakšava instalaciju, bilo da se odlučite za montažu na namještaj, zidove ili jednostavno postavljanje na sto pomoću priloženog postolja. Antena je također opremljena napajanjem od 230 V / 50 Hz ili 5V DC napajanjem iz vašeg uređaja, osiguravajući konstantnu snagu za optimalan prijem.

Ključne karakteristike:

Izvanredna osjetljivost: Home Antena sobna sa pojačalom 52 dB nudi izuzetnu osjetljivost, omogućavajući vam da uhvatite i najslabije signale za bolje iskustvo gledanja TV-a.

Elegantna i lagana: Napravljena od laganih materijala i tankog dizajna, ova antena se neprimjetno integrira u bilo koju kućnu postavu, ne zauzimajući mnogo prostora.

Široki opseg frekvencija: Sa frekvencijskim opsegom od 47-230 MHz za UHF/VHF/FM, ova antena osigurava kompatibilnost sa širokim spektrom kanala i emisija, pružajući vam beskrajne mogućnosti zabave.

Mogućnost pojačala: Zahvaljujući ugrađenom pojačalu, ova antena pojačava signale koje hvata, poboljšavajući ukupni kvalitet prijema za kristalno čist video i audio.

Jednostavna instalacija: Antena dolazi sa stolnim postoljem za praktično postavljanje na bilo koju ravnu površinu. Alternativno, može se lako pričvrstiti na namještaj ili zidove pomoću ljepila. Odaberite postavku koja vam odgovara i uživajte u instalaciji bez problema.

DVBT2 Ready: Budite spremni za budućnost digitalne televizije sa DVBT2 kompatibilnošću. Ova antena je dizajnirana da podrži najnoviju tehnologiju emitovanja, osiguravajući da nikada ne propustite svoje omiljene emisije i kanale.

specifikacije:

  • Tip: Sobna antena
  • Napajanje: 230 V / 50 Hz napajanje i 5V DC napajanje iz uređaja
  • Pojačalo: Da
  • Frekvencija: 47-230 MHz za UHF/VHF/FM
  • Pojačanje: 52 dB
  • Impedancija: 75 Ohm
  • Namjena: TV
  • DVBT2 Ready: Da
  • Dimenzije: 230x210x1(10) mm

Nabavite kućnu antenu sobnu sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52 već danas i podignite svoje iskustvo gledanja TV-a na nove visine.

Home home Antena sobna sa pojačalom 52 dB, DVB-T/T2 – FZ 52
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.