Eponuda.ba
Moj profil

Iiyama 32" IPS-panel, 2560x1440, 250cd/m², 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI

486,46 KM
Biscom
IIYAMA 32" IPSpanel, 2560x1440, 250cd/m, 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI
Brend:Iiyama
  • Biscom
    32” IPS-panel, 2560×1440, 250cd/m², 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI

Iiyama 32" IPS-panel, 2560x1440, 250cd/m², 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI

Trenutno najbolja ponuda:

486,46 KMu Biscom

Opis i karakteristike

IIYAMA 32" IPSpanel, 2560x1440, 250cd/m, 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI
Iiyama 32" IPS-panel, 2560x1440, 250cd/m², 4ms, 15cm Height Adj. Stand, Speakers, DisplayPort, HDMI, DVI
Karakteristike
Rezolucija ekrana
2560 x 1440
Dijagonala ekrana (inch)
31.5
Tip panela
IPS
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:56sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Iiyama xb3270qsb5 video test

Uključena dodatna oprema

Broj modela ovog monitora je ProLite XB 3270 QS. U kutiji, pored uputstva, dobijamo HDMI kabl, DisplayPort kabl, kao i kabl za napajanje. Sada nemamo adapter, što je zaista dobra vest jer je ugrađen u monitor. To je bila jedna od stvari koja me je naterala da odaberem ovaj monitor za svoje zahteve. Želeo sam IPS monitor od oko 32 inča. Sada, 4K bi bilo lepo, ali da bih smanjio cenu, uzeo sam 1440p. Tasteri za unos, jačinu zvuka, meni, napajanje itd. nalaze se na dnu monitora sa desne strane i jasno su označeni.

Multi-Positional Stand

Jedna od ključnih stvari koja me je privukla ovom monitoru je njegovo višepoziciono postolje. Kao što vidite ovde, ovo je u visokom položaju, a ovde ga imamo u donjem položaju, nagnutom unazad, nagnutom napred sa maksimalnom okretnom pozicijom i konačno u portretnom režimu. Pozadi imamo VESA nosač, koji dolazi unapred instaliran. Jedina stvar koju treba da uradite je da pričvrstite bazu pomoću jednostavnog zavrtnja. Gledajući zadnji deo monitora sa desne strane, imamo konektor za kabl za napajanje, a na levoj strani imamo različite audio i video konektore. Napravio sam nekoliko fotografija sistema menija tako da možete da pauzirate u bilo kom trenutku ako želite da pogledate duže.

Kvalitet prikaza

Dakle, ovo je IPS monitor. Nema tako dobar kontrast i nivoe crne boje kao VA monitor, ali na jeftinijoj strani tržišta, IPS monitor bi trebao da vam pruži nešto bolju reprodukciju boja, a to je ono što ja tražim. Ovo je slika monitora u mračnoj prostoriji, a kao što vidite, pozadinsko osvetljenje je zapravo prilično minimalno. Nije tako loše kao što izgleda na ovoj slici. Da je loše, izgledalo bi više ovako. Kada kupujem monitor, uvek me brine jedna stvar, a to su mrtvi pikseli, i sa zadovoljstvom mogu da kažem da nema mrtvih piksela.

Performanse i upotreba

Što se tiče ugrađenih zvučnika, ja uvek koristim slušalice ili svoje zvučnike, i dobro, testirao sam ih i nisu bili baš dobri, tako da ne očekujte previše što se tiče zvučnika. Reprodukcija boja i osvetljenost monitora su zapravo veoma, veoma dobri za monitor ispod 250 funti. Ono što bih rekao je da ovo definitivno nije monitor za igre, tako da ga ne bih kupio za igranje. A ako tražite profesionalne video-radne vrste monitora ocena, onda, pa, ovo baš i nije za vas. Ovo je samo svestrani monitor produktivnosti dobrog kvaliteta za ispod 250 funti, i veoma sam srećan što sam kupio ovaj monitor. Mislim da sam doneo pravu odluku.

Pozitivne strane:

  • Multi-pozicioni stalak
  • Dobra reprodukcija boja
  • Uključena dodatna oprema

Negativne strane:

  • Loši zvučnici
  • Nije pogodno za igre

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.