Eponuda.ba
Moj profil

Intex bazen fishing fun play centre 2.18X1.88X99CM

od 109,95 KM
Intex centar za igru na naduvavanje Doživite beskrajnu zabavu i osvježavajuće trenutke uz Intex centar za igranje na naduvavanje Fishing Fun. Ovaj bazen na naduvavanje savršen je za odličan provod tokom vrućih letnjih dana. Prostrano i sigurno Sa kapacitetom od 182 litra, ovaj centar za igru nudi dovoljno prostora za plivanje, prskanje i igru. Dizajniran je da pruži sigurno i nezaboravno iskustvo za djecu od 3 i više godina. Izdržljiv i jednostavan za održavanje Napravljen od visokokvalitetnog
Brend:Intex

Intex bazen fishing fun play centre 2.18X1.88X99CM

Opis i karakteristike

Intex centar za igru na naduvavanje

Doživite beskrajnu zabavu i osvježavajuće trenutke uz Intex centar za igranje na naduvavanje Fishing Fun. Ovaj bazen na naduvavanje savršen je za odličan provod tokom vrućih letnjih dana.

Prostrano i sigurno

Sa kapacitetom od 182 litra, ovaj centar za igru nudi dovoljno prostora za plivanje, prskanje i igru. Dizajniran je da pruži sigurno i nezaboravno iskustvo za djecu od 3 i više godina.

Izdržljiv i jednostavan za održavanje

Napravljen od visokokvalitetnog vinila, ovaj centar za igru osigurava izdržljivost i lako održavanje. Napravljen je da izdrži sve dječje avanture i u njemu se može uživati iz godine u godinu.

Zadivljujući dizajn

Centar za igru ima živopisne i šarene dizajne koji će odmah privući pažnju vašeg djeteta i unijeti radost u njihovo vrijeme igre. Pustite njihovu maštu na volju!

Pretvorite svoje dvorište u omiljeno mjesto za igru i osvježenje uz Intex centar za igru na naduvavanje Fishing Fun (218 x 188 x 99 cm, umjetni materijal, 182 litra). Spremite se da stvorite nezaboravne uspomene za svoje dijete ovog ljeta!

Intex bazen fishing fun play centre 2.18X1.88X99CM
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.